Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cine va fi testat prin programul anuntat de Gabriela Firea si Primaria Capitalei. Cum si unde te inscrii

Playtech Playtech,
Cine va fi testat prin programul anuntat de Gabriela Firea si Primaria Capitalei. Cum si unde te inscrii

Primaria Capitalei a anuntat ca va testa in vederea depistarii coronavirusului 11000 de locuitori din Bucuresti. Astfel, Bucurestiul se alatura marilor orase europene unde s-a inceput testarea in masa. Gabriela Firea a anuntat ca se deschide platforma unde se vor putea inscrie voluntarii pentru testarea gartuita. Cum si unde te inscrii Primarul Capitalei, Gabriela Firea, . continuă pe Playtech

Gabriela Firea: Zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus

Gabriela Firea a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre programul prin care zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus. Potrivit primarului Capitalei, actiunea va incepe la sfarsitul saptamanii acesteia.

Gabriela Firea: De maine incepe marea testare de coronavirus in Capitala. 11.000 de bucuresteni pot fi testati gratuiti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca de vineri, 22 mai, incepe marea testare in Capitala, in vederea depistarii infectiei cu coronavirus.

Gabriela Firea: in scurt timp, va incepe testarea asimptomaticilor din Bucuresti

Intr-un anunt postat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat ca va incepe testarea bucurestenilor care nu au simtome de COVID-19. intr-o prima faza vor fi testati 11. 000 de oameni.

GABRIELA FIREA: Peste 20.000 de persoane din Bucuresti vor fi testate

Primarul general, Gabriela Firea, anunta ca cele doua proiecte care urmaresc testarea bucurestenilor pentru coronavirus vor incepe in curand, peste 20. 000 de persoane urmand a fin incluse in ele.

Gabriela Firea, anunt important despre testarea in scoli impotriva coronavirusului. Virusul poate fi adus in scoli de oricine!

Gabriela Firea a declarat ca testarea pentru coronavirus nu se va mai face in scoli, asa cum era stabilit initial.

Gabriela Firea explica de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, in ciuda faptului ca in Romania sunt atatia bolnavi cronici

Intrebata de avocatul Gheorghe Piperea, de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, Gabriela Firea a explicat ca internarile bolnavilor cronici au fost oprite la inceputul pandemiei.

Gabriela Firea anunta cand va incepe testarea pentru COVID-19 in Capitala: Zeci de mii de bucuresteni vor afla daca au coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit luni seara ca zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus in perioada urmatoare, program care va incepe la sfarsitul saptamanii acesteia.

Nicusor Dan a castigat inca un proces cu Gabriela Firea. in total are 168 de victorii in instanta pentru Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a suspendat autorizatia de construire emisa pe malul Lacului Floreasca str. Moeciu nr. 1) si PUZ Inel Median in ceea ce priveste malul Lacului Floreasca, a anuntat Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )