Libnet.ro
UNICEF

19:30

Schimbari in programul Rabla 2020. Romanii trebuie sa afle vestea

Playtech Playtech,
Schimbari in programul Rabla 2020. Romanii trebuie sa afle vestea

Parlementarii pregatesc noi modificari in programul Rabla Clasic, dar si un bonus suplimentar pentru cei care achizitioneaza un autoturism produs in Romania. Aceasta initiativa apartine PSD si face parte dintr-un plan cu 28 de masuri pentru relansarea economiei, iar impactul bugetar ar fi major. Schimbari in programul Rabla 2020 in urma cu o luna, PSD . continuă pe Playtech

Modificarea de la programul Rabla care ar putea tine Dacia si Ford pe linia de plutire

Parlamentul vrea sa forteze Guverul sa vina cu niste modificari la programele de tipul Rabla pentru a sprijini producatori cu activitati in Romania precum Dacia si Ford. Programul Rabla e.

Horoscop 30 iunie 2020. Leii trebuie sa uite trecutul. Capricornii vor sa castige multi bani

Horoscop 30 iunie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de marti. O zodie va avea parte de schimbari fabuloase.

Schimbari majore pentru toti romanii. Guvernul ia in calcul majorarea contributiei la sanatate

Nivelul contributiilor datorate de romani pentru asigurarile de sanatate ar putea fi schimbat! Sistemul de sanatate are nevoie de bani! Iar cei care cotizeaza la el sunt prea putini pentru a sustine cheltuielile de care beneficiaza, in fapt, chiar si cei care nu cotizeaza. , a declarat premierul Ludovic Orban, luni.

Muscatura acestor insecte poate transmite o boala letala. Romanii trebuie sa aiba mare grija!

Prof dr Doina Plesca, presedintele Societatii Romane de Pediatrie, trage un semnal de alarma cu privire la bolile care pot fi transmise prin muscatura de capusa. De asemenea, doctorul spune ca sezonul de vara aduce un risc major pentru sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )