Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ultima ora. Schimbare uriasa la programul Prima Casa. Milioane de romani vor fi afectati

Playtech Playtech,
Ultima ora. Schimbare uriasa la programul Prima Casa. Milioane de romani vor fi afectati

In cadrul sedintei de miercuri, premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, au discutat despre programul Prima Casa, stabilind astfel reguli noi de functionare. Executivul a anuntat introducere aunui plafon care sa fie in acord cu realitatea imobiliara de astazi. Ce i-a cerut Orban ministrului Finantelor Pandemia a afectat zeci de sectoare, printre care . continuă pe Playtech

FLORIN CITU: Programul Prima Casa trebuie modernizat - o sa fie un program nou

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la conditiile standard de astazi, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa ce Premierul Ludovic Orban a spus ca, in ceea ce priveste plafonul, trebuie sa se tina cont de realitatea de pe piata imobiliara actuala.

Ce se intampla cu programul Prima Casa: Schimbari majore anuntate de Guvernul Romaniei

Guvernul Romaniei are in vedere modificarea Programului Prima Casa, celebru pentru oportunitatea pe care o ofera tinerilor, in vederea achizitionariiunei locuinte. Premierul Ludovic Orban si.

Florin Citu cere modificarea programului Prima Casa, pentru ca a crescut pretul constructiilor

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la preturile actuale, a declarat, miercuri, minist.

Modificari de ultima ora in Starea de Alerta. Anuntul Guvernului: reguli noi

Seful Cancelarei premierului a anuntat ca Guvernul a modificat miercuri hotararea privind starea de alerta generata de pandemia de COVID-19 si a introdus noi masuri referitoare la regulile de distantare sociala si protectie sanitara, dupa ce luni s-a decis la nivelul Grupului Tehnic amanarea celei de-a patra etape de relaxare. Guvernul a modificat regulile din .

Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Criminalul din Mehedinti, care a ucis cinci persoane si a incendiat o copila de doar 17 ani, a murit in spital seara trecuta, la cateva zile dupa ce a incercat sa-si ia viata in arestul Politiei. Cum a murit Ion Turnagiu in urma cu cinci zile, criminalul in serie a vrut sa-si ia viata spanzurandu-se .

Citu, despre Prima Casa: Vom face un program nou, trebuie modernizat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca se ia in calcul lansarea unui nou program Prima Casa, dupa ce va fi modernizat, iar plafonul stabilit va tine cpont de preturile de acum din piata imobiliara.

Anunt de ultima ora al meteorologilor! Informare METEO de canicula si cod galben de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o informare de canicula pentru sudul si sud-estul tarii, insa si pentru vestul Romaniei, valabila de marti, 30 iunie, ora 12:00 pana miercuri, 1 iulie 2020, ora 18:00.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )