Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cea mai detaliata reconstructie a Romei antice a luat o viata de om

Playtech Playtech,
Cea mai detaliata reconstructie a Romei antice a luat o viata de om

Este fascinant sa vezi ce poti realiza in momentul in care iti dedici intreaga viata unui singur proiect, cum s-a intamplat in cazul modelului pentru Roma antica din imaginile. continuă pe Playtech

Iubirile terne ale lui George Bacovia. Cu cine a trait poetul cea mai mare poveste de dragoste

Poetul George Bacovia nu a avut o viata sentimentala tumultoasa. Cea mai mare poveste de dragoste a cunoscut-o alaturi de Agatha, care i-a devenit si sotie.

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Nicolae Ceausescu in 1989. Decizia care i-a adus moartea

Nicolae Ceausescu a facut o mare greseala in anul in acesta care si-a gasit sfarsitul, iar romanii libertatea. Fostul lider comunist a luat o decizie care i-a scurtat zilele in cele din urma. Ce i-a adus, de fapt, cadearea acestuia si cum si-a sapat singur groapa? Decizia care i-a adus moartea! Nicolae Ceausescu a facut .

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Asa scapi definitiv de gandacii de bucatarie. Bicarbonatul de sodiu, cea mai eficienta metoda

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient ieftin care te scapa de multe probleme, chiar si de gandacii de bucatarie. Ai mai jos metoda cu ajutorul careia scapi de chiriasii nedoriti. Asa scapi definitiv de gandacii de bucatarie Cand spui gandaci de bucatarie, de cele mai multe ori te gandesti caminele studentesti. Iar daca atunci bani .

Vara lui 2019 a fost cea mai calduroasa din istoria masuratorilor

Daca si tie ti s-a parut ca vara lui 2019 a fost exagerat de fierbinte, datele oficiale confirma ca a fost cea mai calduroasa din istoria inregistrarilor. Anul 2019 a fost extrem de.

Care e cea mai insuportabila durere pe care o poti experimenta

Toti am experimentat, la diferite intensitati, sentimentul de durere, insa care este de fapt cel mai greu de indurat tip? in momentul in care te doare o masea, ai impresia ca aceea este cea.

Reteta de ZACUSCA. Cea mai gustoasa zacusca din aceasta toamna

In aceasta perioada a anului toate gosodinele se pregatesc cu fel si fel de bunatati pentru iarna, zacusca fiind nelipsita din meniu. Astfel, pentru o zacusca delicioasa ai nevoie de: 6 kg vinete; un kg cea.

VIDEO Turcana - Regina muntilor. Cea mai mare sarbatoare a crescatorilor de oi a avut loc la poalele cetatilor dacice

Mii de oameni au venit duminica la sarbatoarea oierilor din Muntii Orastiei Turcana - Regina Muntilor. Targul de la poalele cetatilor dacice a ajuns la cea de-a cincisprezecea editie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )