Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai proasta veste pentru soferi. Limita de viteza, redusa excesiv pe autostrada, printr-o noua lege

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste pentru soferi. Limita de viteza, redusa excesiv pe autostrada, printr-o noua lege

Guvernul german al coalitiei si-a dorit foarte tare sa impuna o noua lege pentru limitarea de viteza pe autostrazi, o veche controversa care a fost criticata aspru in ultima perioada. Ministrul conservator al transporturilor a respins cererile social-democratilor cu privire la acest proiect. Cea mai proasta veste pentru soferi Membrii Partidului Social Democrat SPD), parteneri . continuă pe Playtech

Bolojan: Cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei Ce spune intrebat daca ar candida la Primaria Capitalei

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, spune ca cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei. Altfel, e foarte riscant, afirma edilul PNL.

Adrian Petre la FCSB: Cea mai buna decizie pentru cariera mea

Internationalul roman de tineret Adrian Petre a semnat cu FCSB si va juca pentru noua echipa din playoff.

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Un jandarm botosanean a obtinut cea mai inalta distinctie a armatei americane pentru aliati. A servit in Afganistan

Un ofiter de jandarmi din Botosani a primit cea mai inalta distinctie militara americana destinata trupelor aliate. Botosaneanul a servit in Afganistan instruind inclusiv politisti afgani pentru mentinerea pacii.

Miss Germania 2020, cea mai varstnica femeie din istoria concursului: cum arata castigatoarea

Leonie Charlotte von Hase 35 de ani), mama si antreprenoare, a fost aleasa duminica Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin. Ea este cea mai varstnica regina a frumusetii din istoria de 93 de ani a competitiei.

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

Intra in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania! Adopta o mama!

Sunt Mirela Retegan si, de cinci ani, am ales sa am grija de mamele care au nevoie de ajutor!Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania!Adopta o mama!.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica, dupa Ungaria

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din Europa in ultimul trimestru al anului trecut, in comparatie cu anul precedent. Fata de trimestrul precedent, cresterea economica a Romaniei se plaseza pe primul loc, arata Eurostat.

Cea mai nesanatoasa pozitie de somn. Cum sa nu dormi niciodata

Cea mai rea pozitie in care am putea dormi este pe burta.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )