Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cel mai ambitios proiect pentru protectia mediului: vor sa planteze sute de milioane de copaci

Playtech Playtech,
Cel mai ambitios proiect pentru protectia mediului: vor sa planteze sute de milioane de copaci

Cateva dintre efectele incalzirii globale incep sa fie ireversibile, dar, in continuare, merita sa ne straduim pentru a salva planeta Pamant. Primul gest implica plantarea unui. continuă pe Playtech

PANA IN 2030: Germania vrea sa cheltuie 100 de miliarde de euro pentru protectia mediului

Partidele aflate in coalitia guvernamentala, condusa de cancelarul Angela Merkel, au finalizat vineri o strategie pentru protectia mediului, care prevede investitii de cel putin 100 de miliarde de euro pana in 2030.

Cel mai nepotrivit moment pentru a muri: cand iti ceri aleasa in casatorie

Un barbat din Louisiana s-a inecat dupa ce si-a cerut iubita in casatorie, sub apa, in timp ce cuplu.

Via Transilvanica, un fel de Camino de Santiago al romanilor. inca 98 de kilometri inaugurati in cadrul celui mai amplu proiect turistic

Cel mai amplu proiect turistic dezvoltat in Romania cu finantare privata, Via Transilvanica, a inaugurat inca 98 de kilometri pentru turisti in judetul Mehedinti. Astfel, din cei 1. 000 de kilometri ai traseului ce va putea fi strabatut la pas, pe bicicleta sau calare, pana acum au fost inaugurati aproape 400 de kilometri.

Cum sa iti cureti hainele pentru toamna cu bicarbonat de sodiu. Cel mai simplu truc

Bicarbonatul de sodiu este o solutie foarte buna daca vrei sa-ti cureti rapid si ieftin hainele pentru sezonul rece. Toamna si-a intrat serios in drepturi, in special pe timpul serii, asa ca e momentul sa schimbi garderoba si sa o aduci la o stare buna. Cum poti sa faci asta doar cu ajutorul bicarbonatului de .

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

Iasi: Prelevare de organe de la un barbat de 76 de ani, cel mai in varsta donator din Moldova

Medicii ieseni au prelevat ambii rinichi ai unui barbat de 76 de ani, aflat in moarte cerebrala, care a devenit astfel cel mai in varsta donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantati la Spitalul Clinic C. Parhon unei femei de 62 de ani si unui barbat de 54, scrie Mediafax.

Cel mai puternic om din lume s-a intalnit cu Donald Trump

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook si probabil cel mai puternic om din lume ca lider al companiei care detine datele a peste 2,3 miliarde de oameni, s-a intalnit joi cu Donald Trump in Biroul Oval al Casei Albe. in timp ce Zuck nu s-a deranjat sa mentioneze intalnirea pe nici una din mediile sociale pe care le detine, presedintele a postat mandru fotografia celor doi strangandu-si mainile pe Facebook, Twitter si Instagram care este tot proprietatea lui Facebook).

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

Va fi omul bolnav al Europei: cel mai bogat om din Japonia, despre Brexit

Nimeni nu stie ce se va intampla cu Brexit in urmatoarele luni. Situatia nu este mai clara comparativ cu acum trei ani, cand s-a votat decizia respectiva. Britanicii sunt foarte tensionati cand vine vorba de Brexit si cei mai multi din ei ar vota impotriva, daca ar avea ocazia sa-si mai exprime o data punctul .

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )