Libnet.ro
UNICEF

07:45

Concedii medicale 2020. Cine poate beneficia de zile libere in plus platite de stat cu 1700 de lei pe luna

Playtech Playtech,
Concedii medicale 2020. Cine poate beneficia de zile libere in plus platite de stat cu 1700 de lei pe luna

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta adoptat recent de Guvern, persoanele diagnosticate cu SIDA, cancer sau tuberculoza TBC) urmeaza a beneficia de concediu si indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca mai lunga decat in prezent. De asemenea, militarii si politistii vor beneficia, alaturi de alte categorii de salariati de concedii medicale si indemnizatii pentru . continuă pe Playtech

Demitere dupa jumatate de an in cazul Caracal: Comisarul sef Nicolae Alexe a fost destituit Marcel Vela: Urmeaza si ceilalti care sunt in concedii medicale

Nicolae Alexe, sef adjunct al IPJ Olt, cel care a gestionat in iulie 2019 cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, a fost destituit din Politie, a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Acesta spune ca vor urma si altii, insa sunt in concedii medicale. Premierul Ludovic Orban a spus ca trebuie verificati daca nu sunt bolnavi inchipuiti.

Un intelectual de stanga contra lui Ludovic Orban. Cine poate fi urmatorul premier

Victoria motiunii de cenzura care a fost aprobata, ieri, in plenul Parlamentului inseamna caderea Ex.

Noi reguli pentru trotinetisti. Guvernul a stabilit prin OUG cum si cine poate folosi trotinetele electrice

Un alt proiect de OUG solicitat de Marcel Vela pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Guvern este cel privind reglementarea circulatiei cu trotinete electrice.

Noi reguli pentru trotinetisti. Guvernul a stabilit prin OUG cum si cine poate folosi trotinetele electrice

Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta potrivit careia pentru a folosi o trotineta electrica pe drumurile publice, conducatorul acesteia trebuie sa aiba cel putin 14 ani. Aceste mijloace de transport se pot deplasa doar pe pistele special amenajate, iar in cazurile in care acestea nu exista, circulatia lor este permisa numai pe sectoarele de drum unde viteza maxima admisa este de 50 kmh. Circulatia pe trotuar este interzisa.

Horoscop 6 FEBRUARIE 2020. Profitati de urmatoarele zile si de sentimentul de siguranta

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 6 FEBRUARIE 2020; astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020. Zodiile care au zile de cosmar. Totul se prabuseste in jurul lor

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020 nu aduce nimic buni pentru aceste zodii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )