Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum a functionat cel mai amplu proiect de spionajsi ce a aflat despre oameni

Playtech Playtech,
Cum a functionat cel mai amplu proiect de spionajsi ce a aflat despre oameni

In vara lui 2013, Edward Snowden incepea sa scurga sirul lung de informatii din interiorul NSA prin care arata un amplu proiect de spionaj prin care agentia monitoriza cetatenii. in luna. continuă pe Playtech

Emmanuel Macron vrea ca Franta sa devina cel mai mare producator european de automobile ecologice

Presedintele Emmanuel Macron a declarat marti ca vrea sa faca din Franta cel mai mare producator european de automobile ecologice, prin stimularea constructorilor auto sa isi repatrieze productia de peste hotare si sa dezvolte noi modele pe teritoriul francez, transmite Reuters.

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori.

Tariceanu, despre Basescu: Cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat, luni, pe Traian Basescu, afirmand ca, dupa ce in 2010 a taiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor, desi primeste doua pensii si o indemnizatie grasa de europarlamentar.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

COVID-19: Franta a raportat cel mai mic numar de decese provocate de noul coronavirus, de la impunerea restrictiilor

Autoritatile franceze au raportat duminica cea mai mica crestere zilnica a cazurilor noi de coronavirus si cel mai mic bilant al deceselor, de la initierea primelor masuri restrictive pentru blocarea.

Business report: Programul IMMInvest la zi. Tudor Coman are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. Programul oficial de convergenta 2020. Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Programul IMMInvest la zi: 582 de companii au primit finantare in valoare totala de 500 mil. lei * Programator de la 15 ani. Tudor Coman, are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. * Programul oficial de convergenta 2020: Deficit bugetar de 6,7%, contractie economica de 14,4% in T2. * Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum * Carantina totala nu mai e privita ca o solutie in fata unui al doilea val al pandemiei.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie, iar parlamentarele s-ar putea desfasura cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul.

Cel mai mare operator de turism din lume vrea sa reia pana la sfarsitul lui iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, vrea sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen, citat de Reuters.

Sfarsitul lunii septembrie, cel mai bun moment pentru alegerile locale Alegerile parlamentare, in 6 decembrie daca epidemia nu va fi puternica - Orban

Cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale este sfarsitul lunii septembrie, in timp ce alegerile parlamentare ar putea avea loc in 6 decembrie, daca epidemia de COVID-19 va permite, a declarat sambata seara premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )