Libnet.ro
UNICEF

18:30

Haos in Primaria Capitalei: cum se joaca Gabriela Firea de-a taxa Oxigen

Playtech Playtech,
Haos in Primaria Capitalei: cum se joaca Gabriela Firea de-a taxa Oxigen

Exista un proiect privind taxa Oxigen, cea care are rolul de a elimina masinile poluante de pe strazile din Bucuresti. Proiectul a trecut, dar data intrarii in vigoare a fost amanata. Acum,. continuă pe Playtech

Firea ii intreaba pe Facebook pe bucuresteni daca sunt de acord cu vinieta Oxigen, cu 10 zile inainte ca Primaria Capitalei sa inceapa sa dea amenzi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face apel pe Facebook la bucuresteni sa ii transmita daca sunt de acord sau nu cu interzicerea masinilor sub Euro 3 in centrul Capitalei si cu introducerea vinietei Oxigen pentru restul orasului pentru masinile sub Euro 4. Gestul lui Firea vine in contextul de la 1 martie Primaria Capitalei va aplica amenzi celor prinsi ca circula cu masina in Bucuresti fara sa plateasca sau in zona in care nu au voie.

Gabriela Firea a luat decizia. Ce se intampla cu candidatura la Primaria Capitalei

Gabriela Firea si-a anuntat, pe Facebook, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Firea a mai vorbit despre intentia de a ramane la sefia Capitalei. in prima zi a anului, aceasta spunea ca.

Sondaj CURS: Gabriela Firea, preferata de romani pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. E urmata de Basescu si Nicusor Dan

Gabriela Firea a castigat increderea romanilor pentru a obtine un nou mandat la Primaria Capitalei, 40% dintre ei considerand-o potrivita, fiind urmata de Traian Basescu 29%) si Nicusor Dan 26%), potrivit unui sondaj CURS. Sondajul a fost realizat in perioada 23 ianuarie - 6 februarie.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban o impinge pe Violeta Alexandru in cursa pentru Primaria Capitalei, desi nu e favorita in sondaje

Ludovic Orban insista ca Violeta Alexandru sa fie candidatul PNL pentru primaria Capitalei, in ciuda sondajelor care o dau printre ultimii clasati. Diferenta dintre ea si Rares Bogdan, de exemplu, este de mai mare de 20 de procente. Asta in conditiile in care nici Rares Bogdan nu o invinge pe Gabriela Firea, potrivit ultimului sondaj CURS.

Firea renunta la Primaria Capitalei? Raspunsul asteptat cu nerabdare de bucuresteni

Multi dintre cei peste 1,3 milioane de bucuresteni conectati la reteaua de termoficare ar putea ajunge sa se spele cu apa incalzita la aragaz, in conditiile in care lucrarile majore de refacere a conductelor, vitale pentru functionarea sistemului, vor fi din nou amanate, arata o analiza Frames. Firea renunta la Primaria Capitalei in acest context, .

Gabriela Firea, referendum pe Facebook pentru taxa Oxigen: Sunteti de acord cu interzicerea masinilor care polueaza?

Gabriela Firea a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care cetatenii Capitalei sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen.

Gabriela Firea face referendum pe Facebook si ii intreaba pe bucuresteni daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care bucurestenii sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen, scrie Mediafax.

Gabriela Firea a rabufnit impotriva ministrilor demisi din PNL: Mint populatia, practica un atac nedemn la adresa mea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie la afirmatiile facute de ministrii PNL Florin Citu si Virgil Popescu, care au spus ca vor pune poprire pe conturile Primariei.

Gabriela Firea, teatru pe Facebook: de ce a fost penibila intrebarea despre vinieta Oxigen

Gabriela Firea aproape ca s-a facut de ras pe Facebook printr-o postare despre vinieta Oxigen. Ea a consultat bucurestenii pe o decizie care este deja in vigoare, de la 1 ianuarie. Este foarte dificil de estimat la ce s-a gandit Gabriela Firea in momentul in care a facut o postare despre vinieta Oxigen, decizia care .

Gabriela Firea despre sondajul de pe Facebook privind vinieta Oxigen: Am primit peste 15.000 de mesaje, 90% mi-au cerut sa renunt. Voi anunta luni decizia

Primarul Gabriela Firea a anuntat vineri ca a primit peste 15. 000 de mesasaje, in mai putin de 24 de ore, la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen. Peste 90% din mesajele primite au fost impotriva introducerii taxei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )