Libnet.ro
UNICEF

07:30

incepe perioada de proba pentru cel mai enigmatic proiect al celor de la Microsoft

Adevărul Adevărul,
incepe perioada de proba pentru cel mai enigmatic proiect al celor de la Microsoft

Gamerii din Statele Unite, Marea Britanie si Coreea de Sud se pot inregistra acum pentru noua platforma de streaming de jocuri video a celor de la Microsoft. continuă pe Adevărul

Via Transilvanica, un fel de Camino de Santiago al romanilor. inca 98 de kilometri inaugurati in cadrul celui mai amplu proiect turistic

Cel mai amplu proiect turistic dezvoltat in Romania cu finantare privata, Via Transilvanica, a inaugurat inca 98 de kilometri pentru turisti in judetul Mehedinti. Astfel, din cei 1. 000 de kilometri ai traseului ce va putea fi strabatut la pas, pe bicicleta sau calare, pana acum au fost inaugurati aproape 400 de kilometri.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 SEPTEMBRIE Crestere de 6,91% pentru titlurile SIF Muntenia

Cu un salt al cotatiei de 6,91%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 septembrie, actiunile SIF Muntenia SIF4) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere. La randul sau, cosul de actiuni al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a inregistrat o crestere de 3,09%, in intervalul analizat, cel mai puternic avans saptamanal pentru acest indice din ultimele trei luni.

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Cum sa iti cureti hainele pentru toamna cu bicarbonat de sodiu. Cel mai simplu truc

Bicarbonatul de sodiu este o solutie foarte buna daca vrei sa-ti cureti rapid si ieftin hainele pentru sezonul rece. Toamna si-a intrat serios in drepturi, in special pe timpul serii, asa ca e momentul sa schimbi garderoba si sa o aduci la o stare buna. Cum poti sa faci asta doar cu ajutorul bicarbonatului de .

EJOBS: Vanzarile, cel mai cautat domeniu de candidatii romani, indiferent de categoria de varsta

Aproape jumatate din numarul total de aplicari pentru joburile din vanzari 3 milioane, de la inceputul anului si pana acum) a fost depus de candidatii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Aproximativ 750. 000 de aplicari au apartinut celor din categoria de varsta 18-24 si peste o jumatate de milion candidatilor cu varste intre 36 si 45 de ani. Cei care au peste 45 de ani sau sub 18 ani au avut si cel mai mic numar de aplicari - 308. 000, respectiv 37. 000, de la inceputul anului si pana acum, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )