Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pandemia de coronavirus si nivelul de poluare, cel mai nou proiect NASA

Playtech Playtech,
Pandemia de coronavirus si nivelul de poluare, cel mai nou proiect NASA

In ultimele doua luni, au aparut in mediul online mai multe stiri legate de efectele benefice ale izolarii si statului in casa asupra mediului. Cel putin in teorie, gradul de poluare a. continuă pe Playtech

Cel mai nou roman al Elenei Ferrante, adaptat pentru un serial Netflix

Cel mai nou roman publicat sub pseudonimul Elena Ferrante, La Vita Bugiarda degli Adulti 2019), bestseller in Italia, va fi adaptat de Netflix si compania Fandango intr-un serial.

Economia britanica a inregistrat cel mai rapid declin de la criza din 2008

Economia britanica s-a contractat, in primul trimestru din acest an, in cel mai rapid ritm de la criza din 2008, in urma introducerii masurilor destinate sa limiteze pandemia de coronavirus COVID-19), la finalul lunii martie.

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

Facebook, plan extrem de ambitios: cum vrea sa conecteze la internet cel mai sarac continent

Facebook are planuri mari pentru a aduce internet in mai toate colturile lumii. Are un proiect prin care vrea sa conecteze si zonele de pe cel mai sarac continent. Facebook e un gigant al lumii.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Start-Up Nation 2020 va incepe cel mai probabil in luna iunie

Editia din acest an a programului de incurajare si stimulare a antreprenoriatului Start-Up Nation va demara cel mai probabil din a doua parte a lunii iunie sub un nou brand si cu noi criterii de finantare ce vor viza eficienta antreprenoriala, tehnologia si digitalizarea, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei video-conferinte organizata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Epidemia de COVID-19 a zdruncinat economia SUA. Rata somajului a atins cel mai ridicat nivel de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Economia Statelor Unite trebuie repornita cu toate motoarele, spune presedintele, Donald Trump. Carantina impusa de epidemia Covid-19 a zdruncinat cea mai mare economie a lumii, rata somajului in randul americanilor atingand cel mai ridicat nivel de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

incep lucrarile in Sectorul 4. Se va construi cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania (VIDEO)

Incep lucrarile la cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania. in total, spitalul va avea peste 50 de cabinete medicale, dotari de ultima generatie, echipamente moderne, consultatii si.

Cel mai mare monolit din lume. Muntele din Australia cu lungimea de 8 kilometri

Cel mai mare monolit din lume, format dintr-un singur bloc de piatra, se afla in Australia si este o veritabila atractie turistica.

Ed Sheeran a devenit cel mai bogat artist sub 30 de anidin Marea Britanie. Uite cu cine imparte topul cantaretul cu 200 de milioane de lire sterline in conturi

Ed Sheeran a fost numit oficial cel mai bogat cantaret sub 30 de anidin Marea Britanie, dupa ce in ultima perioada, averea cantaretului, in varsta de 29 de ani,acrescutcu inca 40 de.

Cartofii, articolele chimice si telefonia s-au scumpit cel mai mult

Cartofii, articolele chimice si serviciile de telefonie s-au scumpit cel mai mult in luna aprilie a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )