Libnet.ro
UNICEF

18:45

Paradoxul meseriei |Cine sunt medicii romani care nu vor legea vaccinarii

Playtech Playtech,
Paradoxul meseriei |Cine sunt medicii romani care nu vor legea vaccinarii

Legea vaccinarii e un proiect care zace de ani de zile prin sertarele Parlamentului si se pare ca nimeni nu vrea sa si-l asume. E o tema sensibila chiar si-n Romania secoluluiXXI si se. continuă pe Playtech

Vrei sa divortezi, mai gandeste-te! China impune o luna de calmare pentru cuplurile care vor sa se desparta

Cuplurile din China care vor sa divorteze trebuie mai intai sa treaca printr-o luna de calmare potrivit unei noi legi care a fost aprobata joi. Legea a iscat o dezbatere nationala cu privire la amestecul statului in relatiile private, relateaza The Guardian.

DOCUMENT Toate restrictiile care vor ridicate de la 1 iunie in Romania. Ce prevede Hotararea de Guvern

La cateva ore dupa conferinta de presa sustina de Klaus Iohannis, Guvernul Romaniei a publicat detaliile eliminarii restrictiilor care vor intra in vigoare de luni, 1 iunie. Ieri,.

CORONAVIRUS |Lista noilor masuri de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie: Ce reguli trebuie sa respecte romanii (DOCUMENT)

Guvernul a publicat noile masuri de relaxare care vor fi aplicate incepand din 1 iunie. Este vorba despre Hotararea 26 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), privind propunerea de modificare.

DOCUMENT Toate restrictiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. Relaxarea decisa prin Hotarare de Guvern

Guvernul decide prin hotarare noile reguli care vor intra in vigoare de la 1 iunie, ca urmare a relaxarii unora dintre restrictiile impuse in criza coronavirusului.

PressOne: Cine sunt si ce vor medicii din Romania care au semnat o scrisoare impotriva legii vaccinarii

Peste 100 de doctori au semnat o scrisoare prin care cer Parlamentului Romaniei sa respinga legea vaccinarii. Jurnalistii de la PressOne i-au contactat pe cativa pentru a intelege cum au ajuns acestia sa faca un apel cu puternice accente antivaccinare.

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

Cine sunt cei trei sportivi romani din Comitetul International Olimpic 2020

Trei romani, Octavian Morariu, Nadia Comaneci si Mihai Covaliu, se regasesc in componenta comisiilor.

Apare o noua pensie. Cine sunt romanii care ar beneficia de ea. Decizia e la Parlament

Un mesaj al deputatului Claudiu Nasui, USR, arata ca parlamentarii lucreaza la o lege prin care sa introduca o pensie noua in Romania. Aceasta este mascata sub numele renta.

Unu din doi angajati romani care au copii lucreaza in continuare cu greu de acasa - studiu

Aproape jumatate 46,4%) dintre angajatii care impart biroul de acasa cu copiii lor recunosc ca le este greu sa isi organizeze eficient activitatea in conditiile in care trebuie sa se ocupe, pe langa sarcinile de serviciu, si de solicitarile copiilor, arata un sondaj BestJobs. Astfel, doi din cinci respondenti si-ar dori sa poata lucra de acasa insa cu un program flexibil, astfel incat sa se poata ocupa si de cei mici cat timp cresele si scolile sunt inchise.

EXCLUSIV Ministerul Educatiei confirma pentru B1.RO ca elevii care vor avea febra in ziua Evaluarii Nationale nu vor fi primiti in sala: Vor putea sustine examenul doar in sesiunea speciala, desfasurata pe 29 iunie

EXCLUSIV Minsiterul Educatiei a confrmat pentru B1. RO ca elevii care nu vor putea sustine pe 15 iunie Evaluarea Nationala pentru ca au febra sau alte simptome specifice COVID-19 nu vor da in aceasta zi.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )