Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria din Bucuresti care vrea sa cheltuiasca 5 mil. euro pe un sistem aproape inutil

Playtech Playtech,
Primaria din Bucuresti care vrea sa cheltuiasca 5 mil. euro pe un sistem aproape inutil

Discutia despre piste de biciclete si mersul cu bicicleta a prins la o primarie din Bucuresti. A prins atat de bine, incat a aparut un proiect de peste cinci milioane de euro. Cu toate. continuă pe Playtech

PENTRU IMBUNATATIREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR REZIDENTIALE DIN BUCURESTI imprumut de peste 21 milioane euro de la BEI

Pana in prezent, banca UE a aprobat finantari in valoare totala de aproximativ 613 milioane euro pentru a creste economiile de energie in 2. 405 de cladiri din diverse sectoare din Bucuresti Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat 21,1 milioane euro, prima transa a unui imprumut aprobat in valoare de 63,6 milioane euro, pentru finantarea celei de-a treia faze a programului de investitii in domeniul eficientei energetice din sectorul 2 al Capitalei, potrivit institutiei.

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul scandalos! Cand a vazut cine iese din masina, a scos imediat telefonul si a inceput sa filmeze: Sa nu mai permiteti taranilor sa-si bata joc de noi! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

Cum a ajuns actorul Ovidiu Cuncea sa se preoteasca. E diacon la o biserica din Bucuresti

Decizia lui Ovidiu Cuncea de a se face preot a socat pe toata lumea, mai ales ca acesta incepea sa cunoasca succesul ca actor. Cum a ajuns acesta sa fie diacon la o biserica din Bucuresti si ce l-a indrumat spre calea divina? Cum a ajuns Ovidiu Cuncea preot? Ovidiu Cuncea a divortat recent, dupa .

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

Adolescenta de 16 ani din Cluj, care disparuse dupa ce a plecat la scoala, a fost gasita pe un camp. Informatiile socante gasite de anchetatori

Apar noi informatii despre tanara de 16 ani din Cluj care a disparut dupa ce a plecat la scoala. Dupa numeroase cercetari si cautari, ea a fost gasita ieri, abandonata pe un camp. Politistii care au.

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Premii de 10.000 euro pentru solutii la problemele de mediu din Bucuresti

Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator, in cadrul hackaton-ului international Climathon. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul evenimentului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5. 000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

Ionut este din Bucuresti si are 10 ani, iar sambata a plecat de acasa. La scurt timp, adevarul crunt a iesit la iveala (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unui minor care, sambata, a plecat de la domiciliul din Sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Minorul disparut se numeste Vorga Aur.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )