Libnet.ro
UNICEF

15:15

Scade varsta de pensionare. Cine sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie

Playtech Playtech,
Scade varsta de pensionare. Cine sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie

Exista si vesti bune in aceasta perioada tulbure. La Parlament e un proiect de lege care ar reduce varsta de pensionare. Ce se intampla de acum? Proiectul de lege a trecut prin adoptare. continuă pe Playtech

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii pentru romanii care nu-si pot plati ratele

Romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci ar putea gasi intelegere, iar beneficiile ajung la zeci de mii de euro pentru un consumator. Astfel, suspendarea ratelor nu este singura solutie in perioada de criza, iar negocierea cu banca in cadrul Centrului de Solutionare a Litigiilor in domeniul bancar poate avea mai multe avantaje.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Zegrean: Toate restrictiile care vor fi mentinute in starea de alerta trebuie stabilite printr-o lege. Nu pot fi restranse libertatile fundamentale fara un act normativ adoptat de Parlament

Restrictionarea deplasarilor dintr-o localitate in cealalta si limitarea unor drepturi fundamentale pot fi facute doar in baza unei legi adoptate de Parlament dupa iesirea din starea de urgenta si instituirea starii de alerta, spune fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, care a explicat pentru HotNews. ro ce implica starea de alerta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )