Libnet.ro
UNICEF

08:30

Se schimba legea! Creste valoarea tichetelor de masa. Cat vor primi in plus romanii

Playtech Playtech,
Se schimba legea! Creste valoarea tichetelor de masa. Cat vor primi in plus romanii

Miercuri, Parlamentul a votat un proiect de lege care prevede majorarea bonurilor de masa. Astfel ca, propunerea urmeaza a ajunge la presedintele Klaus Iohannis, pentru a fi promulgata. Care va fi valoarea acestora. Se schimba legea! Creste valoarea tichetelor de masa Camera Deputatilor a votat un proiect care vizeaza majorarea unui tichet de masa. Astfel . continuă pe Playtech

SOC! Se schimba LEGEA! CRESTE valoarea TICHETELOR de MASA. De la ce data intra legea in vigoare si cum ii va afecta pe romani

Camera Deputatilor a votat miercuri un proiect de lege pentru cresterea valorii tichetelor de masa, relateaza Playtech. ro. in prezent, un tichet de masa valoreaza 15,18 lei, iar daca legea se va aproba, va fi 20.

Creste valoarea tichetelor de masa pentru angajati

Valoarea nominala a tichetelor de masa pe care le primesc angajatii va creste la 20 de lei, potrivit unui proiect de lege adoptat astazi in Camera Deputatilor. Initiatorii proiectului sustin ca valoarea pe zi a tichetelor din Romania este printre cele mai mici din Europa si nu este suficienta pentru a cumpara o masa de pranz.

Se SCHIMBA PRETUL la abonamentele RCS-RDS! CAT vor plati CLIENTII DIGI! RCS - RDS, ANUNT IMPORTANT pentru MILIOANE de ROMANI

Vesti bune pentru noii clienti RCS-RDS! Vor avea reduceri la abonamente! Compania RCS RDS vine cu o noua reducere pentru abonatii care se decid sa apeleze la serviciile sale. Sarbatoreste Sf Valentin.

Se SCHIMBA PRETUL la abonamentele RCS-RDS! CAT vor plati CLIENTII DIGI! ANUNT IMPORTANT pentru MILIOANE de ROMANI

Vesti bune pentru noii clienti RCS-RDS! Vor avea reduceri la abonamente! SOCANT: CUM ARATA DANIELA CRUDU ARSA CU TIGARA. FOTOGRAFII NECENZURATE) Compania RCS.

Valoarea tichetelor de masa, majorata de la 1 martie

Proiectul de lege care prevede majorarea tichetelor de masa a fost adoptat marti de Camera Deputatilor cu 267 de voturi pentru, astfel incat majorarea va fi operata de la data de 1 martie.

Se schimba legea! Mii de romani vor fi scutiti de la plata acestui impozit

Se propune schimbarea legii de catre Camera Deputatilor, in cadrul adoptarii acestei legi, mii de romani vor beneficia de scutirea taxelor. Cum s-a ajuns la excluderea de plata a impozitelor? Se schimba legea! Marti, s-a adoptat propunerea legislativa pentru completarea Codului fiscal, care consta in scutirea de plata a impozitelor pentru veniturile salariale. Cei ce .

Cod rutier 2020. Toti soferii vor fi obligati sa faca asta. Cum se schimba legea

Soferii ar trebui sa respecte o obligatie deja existenta in Codul Rutier, dar care este des trecuta cu vederea de ei. Ce propunere legislativa este in dezbaterea senatorilor si ce ar trebui sa ia la cunostinta conducatorii auto? Cod Rutier 2020: toti soferii trebuie sa stie asta! Soferii ar putea sa respecte o obligatie existenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3129 seconds )