Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, . continuă pe Playtech

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula .

Ce risca romanii care vor iesi la pensie peste 20 de ani. Scenariu sumbru pentru viitorii pensionari

Scenariu sumbru pentru viitorii pensionari Peste 20 de ani, veniturile de la stat ale batranilor ar putea fi platite la fel de dificil ca in prezent. Mai mult, ar putea fi prea mici pentru a asigura un trai decent. Specialistii trag un semnal de alarma cu privire la viitor. Ce risca romanii care vor .

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

Conferinta de Securitate de la Munchen aduce o veste excelenta pentru Romania: SUA vor aloca 1 miliard de dolari pentru Initiativa celor Trei Mari, o noua reusita in plan extern pentru presedintele Iohannis

Romania primeste o veste excelenta de la Conferinta Internationala de Securitate de la Munchen, cel mai important forum euroatlantic din sector, unde tara noastra este reprezentata de premierul interimar.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Serviciile de transport public vor fi date peste cap de greva, luni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani aflati in Franta pe 17 februarie, in conditiile in care mai multe sindicate franceze din zona de transport public intra intr-o greva de o.

Masurile luate de romanii care vor sa traiasca sanatos. Cum si de ce si-au schimbat obiceiurile alimentare

Un studiu recent arata ca sunt tot mai multi romanii vor sa manance sanatos. Produsele procesate si gata preparate pierd teren in favoarea mancarurilor gatite acasa cu ingrediente proaspete. Marius Ionita ne spune cum si-au schimbat romanii obiceiurile alimentare si de ce.

Aranjamente de ultima ora pentru alegeri. Care sunt datele la care vor fi organizate

Ludovic Orban a vorbit despre care este posibila data a organizarii alegerilor anticipate.

Coronavirus: Beijingul ordona carantina de 14 zile pentru cei care se intorc in oras

Autoritatile chineze au ordonat tuturor celor care se intorc in oras sa intre in carantina timp de 14 zile, in caz contrar, urmand sa fie pedepsiti. Presa de stat descrie decizia ca pe o tentativa de a tine noul coronavirus sub control, conform BBC.

Radu Banciu, dupa ce Dan Tapalaga, CTP si Ion Cristoiu au criticat scutirea jurnalistilor de taxele pe venit: Oameni cu leafa mare, nababi Nu e de neglijat pentru cei care traiesc cu 1.500 de lei pe luna (VIDEO)

Radu Banciu i-a criticat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, pe cei 13 jurnalisti, care au semnat scrisoarea prin care i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )