Libnet.ro
UNICEF

10:00

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Playtech Playtech,
Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de . continuă pe Playtech

Se dau 1.000 de lei pentru romanii care fac asta. Care sunt conditiile si ce legatura are Dacia

Romanii ar putea primi pana la 1. 000 de lei daca un proiect de lege initiat de PSD trece de Parlament si e ulterior programat. Iar Dacia ar putea beneficia din plin. Parlamentarii cauta sa.

Miliarde de lei pentru decontarea somajului tehnic: cat a cheltuit Guvernul in plina criza

Guvernul s-a vazut nevoit sa vina cu miliarde de lei pentru sprijinirea angajatilor care au intrat in somaj tehnic pe perioada crizei. Si numarul beneficiarilor n-a fost deloc mic - a sarit.

Tariceanu: La cum se misca Guvernul, mastile promise vor ajunge la romanii care au nevoie dupa ce trece pandemia

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, critica guvernul pentru licitatia privind mastile de protectie destinate persoanelor vulnerabile. Licitatia mirosea a aranjament inca de la inceput, sustine Tariceanu.

Vesti extraordinare pentru romanii cu rate. Noi dobanzi la credite

Romanii vor avea rate mai mici la credite. Banca Nationala a Romaniei a publicat noua valoare a IRCC, la 2,41%, calculata in baza dobanzilor reale din T1 2020.

Achizitia mastilor pentru romanii saraci, contestata. Ce se intampla cu persoanele vulnerabile

Contractul privind mastile gratis pentru populatia defavorizata a fost contestat. Acest lucru ar putea duce la tergiversarea aplicarii masurii cu cateva luni. Desi autoritatile au anuntat cu surle si trambite ca la o luna si jumatate de cand purtarea mastii a devenit obligatorie romanii saraci vor primi masti gratis, lucrurile nu stau deloc asa.

Veste buna de la BNR pentru romanii cu credite de consum

Banca Nationala a Romaniei a anuntat valoarea indicelui de referinta pentru creditele consumatorilor.

Milioane de lei pentru constructiile cu risc seismic: cine are de castigat

Nu mai putin de 20 de milioane de lei au fost alocate de Guvernul Romaniei pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic. Este important de retinut ca banii vor ajunge peste tot in tara, nu.

Alerta pentru cei care pleaca in concediu! Avertismentul dur al Politiei: Nu faceti asta!

Politia Romana atrage atentia asupra prevenirii infractiunilor de furt din locuinte. Achizitionarea unor sisteme de securitate care sa corespunda standardelor de securitate nu este un moft, ci o necesitate, avertizeaza Politia Romania.

Vestea zilei pentru cei care au masini pe motorina si benzina. Totul se intampla acum la pompa

Anul acesta a adus o scadere a preturilor pentru motorina si benzina. Calculele pentru piata din Romania arata ca stam mai bine decat vecinii cand vine vorba de cost. Statisticile la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )