Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cei mai buni fotografi, premiati in cadrul Sony World Photography Awards 2019

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni fotografi, premiati in cadrul Sony World Photography Awards 2019

Premiul cel mare a fost castigat de artistul italian Federico Borella, prin proiectul sau denumit Five Degrees, care examineaza problema sinuciderii barbatilor dintr-o comunitate agricola din sudul Indiei. continuă pe Adevărul

Cei mai buni fotografi, premiati in cadrul Sony World Photography Awards 2019

Premiul cel mare a fost castigat de artistul italian Federico Borella, prin proiectul sau denumit Five Degrees, care examineaza problema sinuciderii barbatilor dintr-o comunitate agricola din sudul Indiei.

Cei mai buni angajatori din Romania

Autonom inchirieri auto), GSK Consumer Healthcare produse de ingrijire a sanatatii), JYSK Romania retailer de mobila si decoratiuni) si Premier Restaurants restaurante) au fost desemnati cei mai buni angajatori din Romania, in urma unui sondaj al companiei independente de consultanta Aon Romania.

Unul dintre cei mai buni rugbisti ai Australiei si ai lumii, concediat din cauza unor opinii incorecte politic

Israel Folau estecel mai bun marcator de eseuri din istoria Nationalei de rugby a Australiei si totodata din istoria celei mai puternice competitii de rugby din lume. De asemenea, el este cel mai cunoscut si cel mai bine platit jucator de rugby al Australiei. in acelasi timp, Israel Folau este si un crestin evanghelic asumat.

Studiu EFOR: Romania, tara din UE care aloca cei mai multi bani pentru subventia partidelor. Suma imensa pe care o vor incasa partidele in 2019

Un raport EFOR arata ca Romania plateste una din cele mai mari subventii din UE partidelor politice: 37 milioane de euro in 2018. in 2019, suma va fi si mai mare: peste 85 de milioane de euro. Subventiile alocate partidelor anul trecut au crescut de peste 20 de ori fata de cele din urma cu un deceniu, mult peste rata inflatiei sau a cresterii PIB, arata studiul. PSD incaseaza cei mai multi bani.

Sorina Pintea: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave, cei mai multi din toata UE, iar locuri in spitale nu mai sunt

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca in Romania au fost inregistrati in luna martie cei mai multi pacienti cu arsuri grave din toata Uniunea Europeana, 76, conditii in care nu mai sunt locuri in spitale iar noile victime vor fi transferate in strainatate.

Studiu: Romanii sunt cei mai dispusi sa plateasca mai mult pe mancatul in oras in timpul vacantei

73% dintre turistii romani sunt dispusi sa plateasca mai mult pe mesele in oras in timpul unei vacante, fata de iesitul in oras in localitatea de provenienta, potrivit unui studiu realizat de momondo. ro. Procentajul este cu atat mai relevant, cu cat.

Cei mai multi candidati democrati din SUA, inca dependenti de marile donatii pentru campania prezidentiala

Cu toate ca oamenii politici democrati americani insista ca finantarea campaniilor lor prezidentiale din 2020 este realizata cu sprijinul alegatorilor, mai putin de jumatate dintre acestia au strans cel putin 50% din fondurile de pana acum din micile donatii, potrivit unei analize realizate de Reuters.

Timeea, fetita de 12 ani din Craiova, printre cei mai destepti copii din lume: As vrea sa invat sa-mi folosesc acest IQ, sa pot sa-mi ajut tara

Timeea Petrescu este cel mai nou membru al organizatiei Mensa, in care se afla oamenii cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta. A obtinut 162 de puncte la testul IQ. Pentru viitorul ei, parintii au plecat din Romania in urma cu 8 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )