Libnet.ro
UNICEF

17:15

Greseala care-ti arata ca Raed Arafat minte sau nu intelege sistemul RO-ALERT

Playtech Playtech,
Greseala care-ti arata ca Raed Arafat minte sau nu intelege sistemul RO-ALERT

Pe 26 ianuarie, sistemulRO-ALERTa trimis mesaje bucurestenilorsa-i anunte sa nu mai sune la 112. Pe 29 ianuarie, Raed Arafat a explicat de ce n-ai primit mesajul. Gestul e nobil, probabil, dar explicatiile lui Arafat n-au nicio treaba cu proiectul RO-ALERT. RO-ALERT e un sistem care, la o adica, ti-ar putea salva viata. Alertele pe care [] . continuă pe Playtech

Greseala care-ti arata ca Raed Arafat minte sau nu intelege sistemul RO-ALERT

Pe 26 ianuarie, sistemulRO-ALERTa trimis mesaje bucurestenilorsa-i anunte sa nu mai sune la 112. Pe 29 ianuarie, Raed Arafat a explicat de ce n-ai primit mesajul. Gestul e nobil, probabil, dar explicatiile lui Arafat n-au nicio treaba cu proiectul RO-ALERT. RO-ALERT e un sistem care, la o adica, ti-ar putea salva viata. Alertele pe care [] .

Greseala care-ti arata ca Raed Arafat minte sau nu intelege sistemul RO-ALERT

Pe 26 ianuarie, sistemulRO-ALERT a trimis mesaje bucurestenilor sa-i anunte sa nu mai sune la 112. Pe 29 ianuarie, Raed Arafat a explicat de ce n-ai primit mesajul. Gestul e nobil, probabil,.

RAED ARAFAT: Urmeaza sa repunem pompierii pe mare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, vrea ca pompierii din Constanta si din Tulcea sa fie dotati cu nave pentru stingere si de cautare-salvare, fiind in derulare un proiect care presupune achizitia unei nave mai mare si a altor trei sau patru mai mici. Valoarea proiectului este de 45 de milioane de euro, fonduri europene.

Cum raspunde Raed Arafat criticilor dupa transmiterea mesajului Ro-Alert n care bucurestenilor li se cerea sa nu mai sune le 112 daca nu au urgente

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca scopul mesajului Ro-Alert transmis la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti a fost de a ruga populatia sa foloseasca numarul 112 corect, doar pentru urgente reale, pentru a se putea interveni in caz de necesitate, pentru ca puteau fi ucisi oameni dand telefoane zece pentru o creanga cazuta. Arafat spune ca, in pofida criticilor si a glumelor aparute pe aceasta tema, sistemul a functionat foarte bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )