Libnet.ro
UNICEF

12:30

Internet gratuit in spatiile publice din Bucuresti. Ce prevede proiectul aprobat de Consiliul General

Playtech Playtech,
Internet gratuit in spatiile publice din Bucuresti. Ce prevede proiectul aprobat de Consiliul General

A fost aprobat in Consiliul General Bucuresti proiectul care prevede introducerea de internet gratuit in spatiile publice. Sub numele WIFI4EU, aceasta masura le va permite bucurestenilor si vizitatorilor sa poata folosi internet wireless fara costuri. Acest proiect se va aplica in parcuri, piete, biblioteci si alte cladiri publice. Costurile: 15. 000, bani europeni nerambursabili. Prin implementarea [] . continuă pe Playtech

Bucurestenii vor beneficia de internet gratuit in spatii publice, prin programul WiFi4EU

Bucurestenii vor beneficia de acces gratuit la internet WiFi in spatii publice precum parcuri, piete, cladiri publice, biblioteci, muzee etc, dupa ce Comisia Europeana a acceptat cererea de participare a Capitalei la initiativa WiFi4EU.

Rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Mircea Dumitru, presedinte al Asociatiei Universitatilor Balcanice

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a preluat presedintia Balkan Universities Association BUA) incepand cu luna aprilie, cu ocazia celei de-a V-a conferinte a BUA, desfasurata la Salonic, in Grecia, anunta Agerpres.

Doi tineri din Bucuresti au chemat un Uber sambata seara. Li s-a parut ceva ciudat cu soferul, dar nu erau pregatiti pentru asta. La un moment dat, a reglat oglinzile retrovizoare ca sa ne vada mai bine pe bancheta din spate. Tot drumul s-a uitat la noi

Doi tineri din Bucuresti au avutparte de momente nu tocmai placute in timpul unei curse cu un Uber. Cei doi au chemat masina sambata seara, dar nu se asteptau nicio clipa la ce aveau sa traiasca din.

Greva de la Electrolux Satu Mare: O caravana a sindicalistilor a pornit spre Ambasada Suediei din Bucuresti

O caravana a muncitorilor de la fabrica Electrolux din Satu Mare, aflati in cea de-a opta saptamana de greva, a pornit luni spre Ambasada Suediei din Bucuresti pentru a protesta fata de modul in care sunt tratati angajatii, urmand sa opreasca in fata mai multe magazine care vand produsele companiei, transmite Agerpres.

Bucurestenii vor putea avea internet gratuit in parc

Bucurestenii vor putea avea wifi gratuit atunci cand ies la plimbare in parc. Consiliul General a adoptat astazi un proiect potrivit caruia Primaria va incepe demersul privind obtinerea de fonduri europene.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 23 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,40 mg/l; pH 7,58; TURBIDITATE: 0,36. S2 - CLOR LIBER:0,28 mg/l; pH.

Angajatii ELECTROLUX, protest in fata Ambasadei Suediei din Bucuresti: O sa mergem si la Stockholm, sa afle si cei de acolo (VIDEO)

Protestul de la electrolux ia amploare. Cateva sute de angajati au venit, marti, in Capitala si au protestat in fata Ambasadei Suediei la Bucuresti. Angajatii companiei suedeze Electrolux din Satu Mare,.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada de Paste 2019 si 1 Mai

In perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia sarbatorii legale Invierea Domnului Sf. Pasti), noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

FOTO Trotuarul din Bucuresti cu trei randuri de borduri diferite

Pe bulevardul Dimitrie Cantemir din Capitala, Primaria Sector 4 a reamenajat colturile de trotuar, la fiecare intersectie a bulevardului cu stradutele adiacente, si le-a pastrat inaltate pentru ca soferii sa nu poata parca pe colt, pe trotuar. Noile colturi de trotuar au fost amenajate cu un rand de bordura rosie, peste cea existenta la bulevard, insa la intersectia cu strada Poterasi trotuarul a fost inaltat cu doua randuri de borduri noi noute, peste bordura veche din granit.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 22 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,36 mg/l; pH 7,55; TURBIDITATE: 0,37. S2 - CLOR LIBER:0,34 mg/l; pH.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )