Libnet.ro
UNICEF

09:30

Jocul de imagine al politicienilor cu autonomia Tinutului Secuiesc: de ce proiectul nu va ajunge niciodata lege

Playtech Playtech,
Jocul de imagine al politicienilor cu autonomia Tinutului Secuiesc: de ce proiectul nu va ajunge niciodata lege

Romania a luat, miercuri, o mica pauza de la dezbaterile legate de pandemia de coronavirus din cauza unui proiect adoptat tacit de Camera Deputatilor. E vorba de initiativa depusa de UDMR si. continuă pe Playtech

Senatul respinge proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatul respinge astazi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, a spus presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Orban: Marcel Ciolacu, in loc sa lanseze amenintari la adresa mea, trebuia sa puna pe ordinea de zi proiectul referitor la autonomia Tinutului Secuiesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa primului ministru, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul referitor la autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins.

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus.

Senatul va respinge azi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. O sa inchidem acest subiect si cu asta basta

Senatul va respinge azi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, a anuntat presedintele PSD Marcel Ciolacu. PSD are singur majoritate in Senat, forul decizional pentru acest proiect legislativ initiat de UDMR. Legea a trecut ieri tacit de Camera Deputatilor.

Autonomia Tinutului Secuiesc: Pe cine da vina Orban pentru faptul ca proiectul a trecut de Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si.

Ciolacu: Nu sustinem legea privind autonomia Tinutului Secuiesc Sedinta de urgenta la Senat pentru respingerea proiectului de lege

Presedintele interimar al PSD a anuntat, miercuri, ca partidul sau va vota impotriva proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc si ca il va respinge si la Senat, care este camera decizionala. De alfel, PSD a convocat de urgenta sedinta Senatului pentru a respinge proiectul de lege adoptat tacit saptamana trecuta de catre Camera Deputatilor. Un proiect de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

Orban: Ciolacu trebuia sa supuna plenului Camerei Deputatilor respingerea proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc in loc sa lanseze amenintari la adresa mea

Premierul Ludovic Orban spune ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa lui in conferinte de presa.

UPDATE |PSD, PNL, ALDE si Pro Romania nu sustin legea privind autonomia Tinutului Secuiesc, vor vota impotriva si o vor respinge in Senat

PSD, PNL, ALDE si Pro Romania nu sustin proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, vor vota impotriva acestuia si il vor respinge la Senat, care este camera decizionala, au declarat presedintii partidelor, Ludovic Orban, Marcel Ciolacu si.

Ciolacu: PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc! PSD va respinge urgent acest proiect la Senat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc si va respinge proiectul la Senat, camera decizionala, acuzand Guvernul ca a transmis un punct de vedere dupa mai bine de doua luni, dupa ce trecuse termenul de adoptare tacita. Desi reprezentantii PNL mimeaza acum nationalismul, chiar ei sunt vinovati pentru neintrunirea la timp a plenului care sa respinga aceasta lege, spune el.

Iohannis: Initiative precum cel pentru autonomia Tinutului Secuiesc nu ar trebui sa se mai regaseasca vreodata pe agenda Parlamentului Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, fara o interventie ferma a sa, Senatul nu ar fi votat astazi de urgenta impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc. Astfel de initiative legislative, care sfideaza ordinea constitutionala, nu ar trebui sa se mai regaseasca vreodata pe agenda Parlamentului Romaniei!, spune seful statului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )