Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pomeni din pix. Cu cat ar putea creste valoarea bonului de masa

Playtech Playtech,
Pomeni din pix. Cu cat ar putea creste valoarea bonului de masa

Guvernul ar putea majora valoarea tichetelor de masa, dupa cum prevede un proiect initiat de PSD. Cinci parlamentari social-democrati sunt autorii. Ei ar vrea majorarea valorii aferente unui tichet de masa cu 5 lei. Astfel, un bon ar putea ajunge de la 15,18 lei la 20 de lei. Parlamentarii au depus proiectul la Senat inainte [] . continuă pe Playtech

Pomeni din pix. Cu cat se mareste valoarea bonului de masa si cum e posibil

Guvernul ar putea majora valoarea tichetelor de masa, dupa cum prevede un proiect initiat de PSD. Cinci parlamentari social-democrati sunt autorii. Ei ar vrea majorarea valorii aferente unui tichet de masa cu 5 lei. Astfel, un bon ar putea ajunge de la 15,18 lei la 20 de lei. Parlamentarii au depus proiectul la Senat inainte [] .

EDIT TARCOLEA, TOYOTA ROMANIA: Piata auto din tara noastra va creste cu 15% anul acesta

Piata auto locala ar putea creste in acest an cu 15% comparativ cu anul 2018, iar gradul de adoptie al vehiculelor hibrid se va mentine ridicat, in conditiile in care acesta depaseste media europeana, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Edit Tarcolea, general manager Toyota Romania.

Momente de groaza pentru un taximetrist din Focsani. Cat de departe a putut merge un client

Un taximetrist din Focsani a fost amenintat cu moartea,duminica dupa-amiaza, cu un cutit de un client. Barbatul a fugit cand a vazut ca tanarul a scos cutitul, iar acesta a plecat cu.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )