Libnet.ro
UNICEF

14:15

Schimbari legate de pensii. Cat se adauga la vechime pentru cresterea copilului

Playtech Playtech,
Schimbari legate de pensii. Cat se adauga la vechime pentru cresterea copilului

Noua Lege a pensiilor a trecut de Senat si aduce cateva schimbari. intre acestea, modificari privind sistemul de calcul a pensiilor. Potrivit proiectului, indiferent de recalcularile operate de guvernanti, pensiile nu pot fi scazute. Trebuie notat, insa, ca proiectul va merge la Camera Deputatilor, care va da votul decizional. Abia apoi Legea pensiilor va fi [] . continuă pe Playtech

PENSII 2019. Vesti bune pentru unii pensionari. Vor avea cresteri de 400 de lei

Romanii se vor bucura de cresterea pensiilor. Subventiile urmeaza sa creasca cu 400 de lei, insa doar o anumita categorie de romani se incadreaza. Astfel, romanii.

ANPC, masuri drastice pentru cresterea tarifelor la telefonie mobila. Ce spune ministrul Comunicatiilor

Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor, a vorbit sambata, la Antena 3, despre cresterea tarifelor la telefonie mobila. Aceste cresteri nu sunt bazate in niste cheltuieli pe care.

TEODOROVICI: Romania, la nivel de varf european pentru cresterea economica in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca tara noastra este la nivel de varf european in ceea ce priveste cresterea economica si nu stie pe ce date se bazeaza presedintele Klaus Iohannis cand spune ca tara noastra merge intr-o directie gresita din punct de vedere economic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )