Libnet.ro
UNICEF

10:45

Programul de la Adobe care o sa te ajute sa faci videouri mai bune

Playtech Playtech,
Programul de la Adobe care o sa te ajute sa faci videouri mai bune

Peste 1,3 miliarde de oameni folosesc YouTube si peste 300 de ore de video sunt incarcate pe platforma in fiecare minut. Este clar ca videoul este la putere, iar Adobe vrea si mai mult din piata asta. Adobe a anuntat lansarea lui Project Rush, un nou program de editare video care imprumuta caracteristici de la []. continuă pe Playtech

Topul celor mai bune uleiuri pentru salate

Salatele sunt usor de preparat, sunt gustoase si ne ajuta sa ne mentinem mai usor greutatea dorita. Nu doar legumele pe care le combini dau gustul dorit, ci si uleiul pe care il adaugi. Noi iti spunem care sunt cele mai bune uleiuri pentru salate, dar si care sunt beneficiile pe care le aduc sanatatii.

Topul celor mai bune companii aeriene si aeroporturi la nivel global

AirHelp, companie specializata in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate sau anulate, a publicat clasamentul anual al celor mai bune companii aeriene si aeroporturi la nivel global. Wizz Air se afla pe primul loc in Romania, iar Aeroportul.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

Care este cea mai buna ora la care sa faci amor! N-ai fi ghicit niciodata!

Un expert in relatii sexuale si hormoni a dezvaluit care este cea mai buna ora la care sa faci amor, contrazicand idei generale despre cum sa obtii partide de neuitat. Potrivit lui Alisa Vitti, autoarea.

Cum faci cea mai buna tarta cu cirese. Cu ce recomanda un maestru de arta culinara sa servim deliciosul desert

Multe gospodine nu se incumeta sa faca o tarta cu cirese sau cu alte fructe, pe motiv ca este migaloasa si le ia mult timp, insa nimic nu este mai departe de adevar. Daca respectam ordinea corecta in care trebuie adaugate ingredientele, intr-o ora desertul este gata.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

365 de eroi ai Romaniei. Horia Colibasanu, primul alpinst roman care a atins cel mai inalt punct al lumii

Drapelul Romaniei a fost arborat la 8. 848 de metri. Horia Colibasanu este primul alpinist roman care a atins cel mai inalt punct de pe pamant prin forte proprii, fara serpasi si oxigen suplimentar. Anul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )