Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gestul unic facut de jandarmi la protestele din Franta care a devenit viral pe internet

Playtech Playtech,
Gestul unic facut de jandarmi la protestele din Franta care a devenit viral pe internet

Jandarmii francezi au facut un gest impresionant in timpul protestelor violente care au ravasit Parisul si alte orase din Franta. Momentul a fost filmat si a facut inconjurul lumii. Fortele de ordine din Romania ar avea multe de invatat din acest gest. Parisul si alte orase sunt de cateva zile sub asediul protestatarilor violenti care [] . continuă pe Playtech

Ce a facut Ioan, romanul din Londra care si-a ucis iubita insarcinata, la scurt timp dupa crima

Un roman stabilit in Marea Britanie si-a injunghiat cu o foarfeca iubita insarcinata pe motiv ca nu isi dorea alt copil. La scurt timp dupa crima, barbatul si-a sunat fiica si i-a spus ca a.

Propaganda rusa acuza SUA ca a instrumentat protestele vestelor galbene din Franta, pentru a-l pedepsi pe Macron

De duminica, presa guvernamentala rusa scrie ca protestele vestelor galbene din Franta sunt asemanatoare cu revolutiile culorilor care au zguduit in ultimii ani mai multe foste republici sovietice si nu ezita sa puna aceasta miscare de fronda pe seama Statelor Unite, care ar dori astfel sa-l pedepseasca pe Emmanuel Macron pentru faptul ca l-a criticat pe Donald Trump si a sustinut crearea unei armate europene, scrie AFP.

Paris, sub asediu: Cat de grave sunt consecintele protestelor din Franta

Franta trece prin cea mai dificila perioada din istoria recenta, iar protestele devin din ce in ce mai agresive. Acum, nu mai este vorba doar de Paris ci de toate regiunile tarii conduse de Macron. Doar pe parcursul weekendului, in centrul capitalei franceze, o grupare de protestatari foarte agresivi au provocat pagube intre 3 si [] .

AUTORITATILE DE LA PARIS ESTIMEAZA: Impact sever al protestelor din Franta asupra economiei

Cele trei saptamani de proteste ale vestelor galbene din Franta au afectat serios economia tarii, lovind in mod special retailerii, magazinele de pe bulevardele principale, lanturile hoteliere si restaurantele, potrivit ministrului francez al Finantelor, Bruno Le Maire, citat de Reuters.

Nationala de handbal feminin a Romaniei invinge Germania la Campionatul European din Franta

Nationala Romaniei s-a calificat in grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta, dupa ce a invins echipa Germaniei cu scorul de 29-24 14-11), luni seara, la Brest,.

Nationala feminina de handbal a Romaniei, debut cu victorie la Campionatul European din Franta

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta, 31-28 17-11) cu Cehia, sambata seara, la Brest, in Grupa D a.

Acesta este tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o macelarea

Tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o bate, o umileste si o tortureaza se numeste Gabriel Robert si are 17 de ani. Vineri noapte, calaul minorei a fost incatusat de.

CENTENARUL MARII UNIRI. Ce au facut doi elevi din Romania de CENTENARUL MARII UNIRI

CENTENARUL MARII UNIRI Doi elevi din localitatea Cintei, apartinatoare comunei Zarand, judetul Arad, se vor afla de 1 Decembrie la Alba Iulia, in Capitala Marii Uniri, pe urmele a doua personalitati locale au.

Criminalul din Capitala, care l-a injunghiat pe barbatul de 38 de ani, e cautat in continuare de politisti

Autorul crimei care a ingrozit Capitala este, in continuare, cautat de politisti. Individul care a injunghiat mortal un barbat de 38 de ani a fost identificat, datorita informatiilor date de vecini. Victima.

O petitie a fost semnata de mii de romani, pentru pedepsirea tanarului din Ploiesti care si-a macelarit iubita

O petitie online a fost lansata dupa incidentul teribil din Ploiesti, cu un tanar care si-a torturat si umilit iubita. Mii de romani au semnat in doar cateva ore. in petitia online se cere pedeapsa pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )