Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gestul unor antreprenori din Iasi, la mitingul PSD! Ce au gasit oamenii cand au ajuns la usa unei cafenele

Playtech Playtech,
Gestul unor antreprenori din Iasi, la mitingul PSD! Ce au gasit oamenii cand au ajuns la usa unei cafenele

A fost circ la mitingul PSD de la Iasi, din 9 mai. Niste antreprenori si-au exprimat dezgustul fata de propaganda PSD-ista intr-un mod inedit, iar in marea de sustinatori ai partidului, s-a gasit si un protestatar al carui gest l-a socat pe Liviu Dragnea. Seful PSD si-a facut propriul eveniment pe 9 mai, de Ziua [] . continuă pe Playtech

Proteste anti-putere la mitingul PSD de la Iasi. Cine vrea bataie in strada la mitingul PSD

Un protest este anuntat la Iasi, pentru joi, 9 mai, in aceeasi zi in care are loc mitingul PSD. Liviu Dragnea ii transmite un mesaj de forta presedintelui Klaus Iohannis. Presdintele PSD ameninta.

VIDEO Jurnalista TVR, agresata la mitingul PSD de la Iasi: M-au luat la bataie

O jurnalista de la TVR sustine ca a fost agresata la mitingul PSD de la Iasi, in timp ce-i filma pe sustinatorii partidului condus de Liviu Dragnea. Roxana Costas, jurnalista la TVR Iasi, sustine ca a fost agresata fizic de sustinatorii PSD. E a postat pe Facebook un clip care, la un moment, se intrerupe.

DRAGNEA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA IASI: Daca asa vor sa se joace in campanie, asa o sa jucam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca daca se vor organiza contramanifestatii la mitingul PSD de la Iasi din 9 mai, si social-democratii vor lasa oamenii care sunt nervosi sa protesteze in aceeasi zi in care are loc mitingul PNL.

VIDEO Noi imagini virale de la mitingul anti-PSD din Iasi / O cafenea a inchis intre 15 si 17 - Aparam Nordul - iar un barbat i-a strigat lui Dragnea Nimicule

Noi imagini virale de la mitingul anti-PSD din Iasi erau distribuite intens vineri pe retelele sociale. Mesajul unei cafenele din capitala Moldovei care a anuntat ca inchide intre orele 15,00 si 17,00, cu mesajul Aparam Nordul, era distribuit de peste 1. 100 de ori. O alta filmare, in care un barbat cu parul alb ii striga lui Liviu Dragnea nimicule era si ea intens distribuita.

VIDEO. Cum a fost evacuata Rovana Plumb dupa mitingul PSD de la Iasi: Doamne, Dumnezeule, cum e...

Dupa entuziasmul afisat pe scena la mitingul PSD de la Iasi, Rovana Plumb n-a mai parut atat de sigura pe ea cand a trebuit sa parcurga la plecare drumul pana la masina.

VIDEO Iasi: Aproximativ 6.000 de persoane au luat parte la marsul de protest desfasurat dupa mitingul PSD

Aproximativ 6. 000 de persoane s-au strans joi seara in Piata Unirii din Iasi, la scurt timp dupa ce participantii la mitingul regional al PSD au parasit zona, scrie Agerpres.

FOTO Cum a ramas centrul Iasului dupa mitingul PSD. Echipele de salubritate au strans dupa participanti

Mai multe echipe ale Salubris, firma de salubritate din Iasi, au actionat in seara de joi, 9 mai, in centrul Iasului, acolo unde a avut loc mitingul PSD, dar si o contramanifestatie impotriva acestui partid.

Digi24: Cum a pacalit un iesean securitatea la mitingul PSD: I-am strigat Esti un nimic, infractorule! Moldova nu te vrea

Un barbat din Iasi a pacalit de cateva ori filtrele de securitate la mitingul PSD, din 9 mai, asta desi contra-manifestantii au fost opriti sa ajunga in Piata Unirii, pentru a nu perturba evenimentul. Ieseanul a povestit cum a ajuns sa interactioneze cu Liviu Dragnea, cum a fost saltat de bodyguarzii liderului PSD si ce i-a spus fata in fata.

Mobilizare si in spitale pentru mitingul PSD. Cum se apara edilul acuzat ca iitrimite pe medici la actiunea electorala

Edilul unei comune din Neamt a fost reclamat de un medic ca ii forteaza pe angajatii spitalului din localitate sa participe la mitingul PSD de la Iasi programat intr-o zi lucratoare.

Tudorel Toader nu i-a gasit lui Iohannis o sala la Universitatea Cuza din Iasi unde sa isi lanseze cartea

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la conducerea careia a revenit fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, nu ii pune la dispozitie presedintelui Klaus Iohannis, in 11 mai, o sala pentru lansarea cartii EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, pe motiv ca aceasta este ocupata cu alte evenimente, pentru care s-au facut rezervari cu mult timp in urma. in aceste conditii, Iohannis isi va lansa cea de a treia carte la Teatrul Vasile Alecsandri din Iasi, potrivit editurii Curtea Veche.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )