Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO LIVE Protest in Bucuresti: trafic blocat si conflicte cu jandarmii

Playtech Playtech,
VIDEO LIVE Protest in Bucuresti: trafic blocat si conflicte cu jandarmii

Bucuresti, in Piata Victoriei, a redevenit kilometrul zero pentru protest. Demersul PSD si ALDE de-a modifica legea a scos oamenii in strada. Update 21:50 Dupa ora 21, Doua persoane au fost ridicate de jandarmi si sanctionate cu amenzi in valoare totala de 4. 500 de lei. Acuza care le e adusa e instigare la actiuni violente []. continuă pe Playtech

VIDEO Protest in Bucuresti: trafic blocat si conflicte cu jandarmii

Bucuresti, in Piata Victoriei, a redevenit kilometrul zero pentru protest. Demersul PSD si ALDE de-a modifica legea a scos oamenii in strada. Pe 20 iunie, oamenii au iesit la protest in Piata Victoriei. La ora 19. 30 numarul celor prezenti a trecut de-o mie de oameni. Traficul in zona a fost blocat, iar participantii la protest [].

Protest in Bucuresti: Kovesi, adusa in piata, protestatari ridicati de jandarmi [VIDEO LIVE]

Bucuresti, in Piata Victoriei, a redevenit kilometrul zero pentru protest. Demersul PSD si ALDE de-a modifica legea a scos oamenii in strada. Update: 22:00 Kovesi a fost in piata sub forma unui tablou. Totodata, a ramas valabil ritualul cu lanternele telefoanelor aprinse dupa ora 21. Update 21:50 Dupa ora 21, Doua persoane au fost ridicate [].

Trafic blocat pe Valea Oltului, dupa o ciocnire intre doua tiruri

Un accident rutier s-a petrecut luni seara, de 18 iunie, pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, in judetul Valcea. Dupa ciocnirea a doua tiruri, o persoana a fost ranita, iar traficul a fost blocat total, la Lotrisor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )