Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

Playtech Playtech,
VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: Au gasit la ei bolovani, pietre si bate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la mitingul social-democratilor organizat la Galati, ca autoruitatile au gasit bolovani si bate la protestatarii anti-PSD, informeaza.

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur(VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, la Iasi. Ce a facut cand a ajuns la fata locului

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, organizat la Iasi in aceeasi zi cu mitingul PSD. Romanul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovada in timpul unui atentat din Londra s-a filmat in timpul protestului de la Iasi si a postat materialul video pe [] .

Liviu Dragnea: Remanierea e singura varianta, dupa parerea mea. Daca nu, premierul o sa stea cu guvernul schiop(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine in continuare ideea remanierii Executivului, daca premierul nu vrea sa stea cu guvernul schiop. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte, nu cred ca .

Liviu Dragnea: E o increngatura mafiota a importurilor de legume si fructe (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, duminica, intr-un interviu pentru TVR, extinderea programului de subventii pentru tomate si la alte legume si a vorbit despre o increngatura mafiota a importurilor de legume si.

Liviu Dragnea: Premierul Olandei a venit in Romania ca sa ne jigneasca (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat sambata la declaratiile premierului olandez Mark Rutte, potrivit carora Romania nu este pregatita sa intre in Spatiul Schengen din cauza situatiei statului de drept din tara.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit sambata, la mitingul PSD de la Galati, despre calitatea legumelor romanesti si a anuntat ca saptamana viitoare va depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre.

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )