Libnet.ro
UNICEF

22:01

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Playtech Playtech,
Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin . continuă pe Playtech

CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care nu respecta carantina: Nu le pasa

Banii nu cumpara viata! Guvernul a decis sa pedepseasca aspru romanii care se abat de la carantina. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre cetatenii care nu au respectat ordinele din partea autoritatilor? CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care se abat de la carantina Cristian Tudor Popescu este total de acord cu .

Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Alimentatia trebuie sa fie una cat mai corecta in aceasta perioada de criza fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, averizeaza medicul Monica Pop. Aceasta recomanda ca, in ceea ce priveste proviziile pe care romanii le fac in aceste zile, ceaiurile si biscuitii sa nu lipseasca. Provizii pentru autoizolarea de coronavirus Pe fondul crizei majore .

Ce se intampla cu banii pentru romanii care intra in somaj tehnic. Ludovic Orban a facut anuntul

Pana in prezent, uzina de automobile Dacia, Ford Craiova si producatorul de cauciucuri Pirelli, cu fabrica in Slatina, au decis sa isi inchida portile. Angajatii intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu banii lor? Ludovic Orban a facut clarificari. Ludovic Orban, anunt despre banii pentru romanii care intra in somaj tehnic Angajatii fabricii Ford .

Raed Arafat, mesaj pentru romanii care au iesit la gratare: Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati!

Raed Arafat a lansat un nou apel catre populatie sa evite la maximum iesirile din locuinta care nu sunt esentiale in aceasta perioada, argumentand ca noul coronavirus nu se vede, nu se simte si nu are gust ca oamenii sa-l poata evita cu usurinta.

Andrei Caramitru ii jigneste pe toti pensionarii din Romania. Imbecili!

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru se pare ca recidiveaza iar in limbajul mai putin academic cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. Dupa ce a fost demis de Dan Barna, tocmai din cauza unui astfel de limbaj si atitudine, Andrei Caramitru revine si de data asta in felu-i caracteristic. Andrei Caramitru ii jigneste pe toti .

Andrei Caramitru, in razboi cu varstnicii: Sute de mii de pensionari se inghesuie peste tot, fara masca, fara nimic. Imbecili!

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a lansat un atac dur la pensionarii care nu aleg sa stea in izolare la domiciliu, ci in continuare ies pentru cumparaturi.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Lovitura pentru cei care ajung in somaj tehnic. Salariul maxim: 2,382 lei

Surpriza uriasa pentru romanii trimisi in somaj tehnic in aceaste zile. Decizia guvernului de a plati 75% pentru somajul tehnic vine cu un detaliu care nu a fost luat in seama pana acum.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Romanii care au iesit la gratare, intrerupti de la distractie de jandarmi

Masuri drastice in tot mai multe tari pentru a obliga oamenii sa stea in casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )