Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a pus la cale Revolutia din 1989. Nicolae Ceausescu, sabotat de rusi sau de americani?

Playtech Playtech,
Cine a pus la cale Revolutia din 1989. Nicolae Ceausescu, sabotat de rusi sau de americani?

Cine a pus la cale Revolutia din 1989? Nicolae Ceausescu a fost sabotat de rusi sau de americani? Anii trec, intrebarile ramane. Cine a pus la cale Revolutia din 1989? Nicolae Ceausescu a fost sabotat? Revolutia Romana din 1989 a constat intr-o serie de proteste, lupte de strada si demonstratii desfasurate in Romania, intre 16 . continuă pe Playtech

Marturisiri nebanuite despre Nicolae Ceausescu. Gestul teribil pe care cunoscutul dictator il taxa dur

Nicolae Ceausescu a condus Romania cu mana de fier si a fost inlaturat de la putere si executat in decembrie 1989. Fostul dictator s-ar fi adaptat foarte greu vremurilor de azi, este de parere Serghei Mizil, care crede ca Ceausescu ar fi fost ingrozit sa vada lucrurile care se petrec pe scena politica. Serghei Mizil: .

De ce a plecat Nadia Comaneci din tara si cu ce a deranjat-o in mod special Nicolae Ceausescu

Nadia Elena Comaneci s-a nascut pe 12 noiembrie1961, la Onesti,Romania. Este o gimnastaromanca, prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica. Este castigatoare a cinci medaliiolimpicede aur. Este considerata a fi una dintre cele mai bune sportive alesecolului XXsi una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate .

Cine este manelistul milionar din spatele Vladutei Lupau, noua regina a YouTube-ului romanesc

Vladuta Lupau are sute de mii de urmaritori pe YouTube si zeci de milioane de vizualizari la piesele pe care le posteaza pe internet. Putini sunt insa cei care stiu ca in spatele ei se afla un manelist milionar, care o ajuta sa isi produca piesele. Vladuta Lupau, noua regina a YouTube-ului romanesc, colaboreaza cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )