Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oana Roman a rabufnit dupa cazul Caracal. De ce il acuza pe Raed Arafat

Playtech Playtech,
Oana Roman a rabufnit dupa cazul Caracal. De ce il acuza pe Raed Arafat

In timp ce multi au plecat, cei ramasi pe plaiurile noastre se confrunta cu neregulile Romaniei. Cel mai recent eveniment, dar si cel care a bulversat tara, creionand o bula de haos in jurul nostru, a fost cel de la Caracal. in urma lui, majoritatea oamenilor, daca nu si-au strigat furia pe strazi, la proteste, . continuă pe Playtech

Dupa cazul Caracal, autoritatile au identificat 491 de soferi care faceau transport ilegal de persoane

In urma cazului de la Caracal, ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat, joi, ca in primele sapte zile de verificari au fost identificati 491 de soferi care faceau transport ilegal de persoane. Fifor a mai spus ca astfel de controale vor fi efectuate periodic.

Cartele pre-pay, doar cu buletinul: ce schimbari va mai introduce ordonanta de dupa cazul Caracal

Guvernul PSD-ALDE a anuntat o ordonanta de urgenta cu mai multe schimbari legislative menite sa previna repetarea cazului Caracal. Printre ele, se numara achizitia cartelelor SIM pre-pay.

STS nu a luat nicio masura dupa cazul Caracal: Operatorii 112 care i-au raspuns Alexandrei Macesanu inca lucreaza in cadrul institutiei

Antena 3 a trimis o solicitare catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale pentru a afla ce s-a intamplat cu operatorii 112 care au raspuns la aperlurile Alexandrei Macesanu. Numele celor doi operatori.

Ce s-a schimbat dupa cazul Caracal in privinta sigurantei copiilor. Elevii sunt siliti sa faca autostopul pentru deplasari

Cazul din Caracal se poate repeta oricand, pentru ca transportul judetean functioneaza mai greu decat diligenta de odinioara.

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare .

Arafat: Localizarea pe zona mare a apelului la 112 in cazul Caracal s-a facut corect

Localizarea pe zona mare a apelului la 112 in cazul Caracal s-a facut corect, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, presedinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta.

Zece erori criminale in cazul Caracal. Acestea sunt greselile fatale ale anchetatorilor

Oana Zamfir a prezentat, la Antena 3, zece erori criminale in cazul Caracal. Modul in care este construit intregul sistem 112! 2. Neidentificarea criminalului inca din cazul disparitiei Luizei, in con.

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a .

Cazul Caracal. Coplesita de durere, familia Alexandrei refuza sa creada ca fata a murit. Ce mesaj transmite prin intermediul lui Cumpanasu

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a afirmat ca a discutat cu familia fetei si au hotarat ca aceasta traieste pana vor avea o dovada concreta a mortii sale. Cumpanasu mai spune ca cele doua institutii, DIICOT si Brigada de combatere a crimei organziate din IGPR, ar trebui desfiintate deoarece nu au inceput razboiul cu clanurile mafiote din tara dupa cazul de la Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )