Libnet.ro
UNICEF

15:15

Recunoasterea faciala in timp real introdusa la Londra: cand va ajunge in Romania

Playtech Playtech,
Recunoasterea faciala in timp real introdusa la Londra: cand va ajunge in Romania

Politia din Londra a implementat recunoasterea faciala in timp real. Aceasta vine cu numeroase proteste din partea organizatiilor pentru protejarea intimitatii. Serviciul Politiei. continuă pe Playtech

Politia din Londra instaleaza camere de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real, in ciuda criticilor

Politia britanica este pe cale sa inceapa utilizarea operationala a camerelor de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real LFR), in ciuda avertismentelor privind organizatiile pentru drepturile omului si a ingrijorarilor exprimate chiar de autoritatea de profil a guvernului, transmite Reuters.

Camere de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real in Londra: Politia merge mai departe cu monitorizarea in ciuda protestelor organizatiilor pentru drepturile omului

Politia londoneza merge mai departe cu procedura de operationalizare a camerelor de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real LFR), in ciuda avertismentelor privind organizatiile pentru drepturile.

Panica la nivel mondial provocata de noul coronavirus: Urmareste in timp real numarul persoanelor infestate de epidemia cu virusul chinezesc

Centrul de Stiinte si Inginerie a Sistemelor CSSE) din Maryland, SUA, a creat site-ul care urmareste in timp real evolutia epidemiei de coronavirus, folosind datele transmise de institutiile oficiale pentru a ac.

Cum se raspandeste coronavirusul in lume: Harta care arata, in timp real, evolutia epidemiei

O lume intreaga este in alerta din cauza noului coronavirus din China. Centrul Johns Hopkins pentru Stiinta si Ingineria Sistemelor a creat o harta pe care oricine poate urmari in timp real evolutie epidemiei.

Unde vezi, in timp real, tarile afectate de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a facut deja zeci de morti si a depasit granitele statului asiatic. Ca sa stii ce tari trebuie sa eviti, ti-am pregatit o harta actualizata in timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )