Libnet.ro
UNICEF

08:45

Call of Duty Warzone, afectat de protestele din SUA: anuntul facut acum de Activision

Playtech Playtech,
Call of Duty Warzone, afectat de protestele din SUA: anuntul facut acum de Activision

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cele mai agresive si de amploare proteste din ultimele decenii, iar din empatie, protestele s-au extins si in alte orase ale lumii. in acest context. continuă pe Playtech

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier a continuat sa creasca

In ciuda protestelor din SUA, Indicele bursier SP 500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin .

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine.

OPINII Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier S and P500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin de 10% de varful istoric

Cand situatia in SUA parea sa revina usor catre normalitate, pe masura ce autoritatile au inceput ridicarea treptata a restrictiilor in contextul pandemiei generate de noul coronavirus, se astepta o revenire economica destul de rapida. Acest scenariu era valabil in eventualitatea in care nu aparea un nou val de cazuri de imbolnaviri.

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Scene socante la protestele din SUA: Masinile de politie intra intentionat in multimea stransa la New York

Politia din New York a inceput o investigatie dupa ce o filmare in care o masina de politie a departamentului intra direct intr-un grup de protestatari a aparut pe internet, relateaza CNN.

Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute.

Protestele din SUA se extind si in Europa. Confruntari intre manifestanti si politie in Londra

Confruntari intre manifestanti si agenti de politie au avut loc, miercuri dupa-amiaza, in centrul Londrei, in cursul protestului fata de moartea unui afro-american in Statele Unite, relateaza agentia Reuters si postul Sky News.

Protestele din SUA se extind si in Europa. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene in timpul unui protest la Paris

Politia a intervenit in forta, marti seara, la Paris pentru a dispersa manifestantii care luau parte la un protest neautorizat.

Reactia incredibila a primarului din Chicago la adresa lui Trump, dupa protestele din SUA: F... you

you, este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat in toata tara, dupa moartea afro-americanului George Floyd.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )