Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump, desfiintat din toate partile, de la biserica la politie: Daca nu ai nimic constructiv de spus, tine-ti gura

Playtech Playtech,
Donald Trump, desfiintat din toate partile, de la biserica la politie: Daca nu ai nimic constructiv de spus, tine-ti gura

Reactia lui Donald Trump la protestele din Statele Unite ale Americii a fost mai neinspirata decat raspunsul lsau a pandemia de coronavirus. Ca urmare, declaratiile agresive la adresa liderului. continuă pe Playtech

Donald Trump, desfiintat pe Twitter cu propriile arme: S-a deschis sezonul de vanatoare!

De aproximativ o saptamana, situatia din Statele Unite ale Americii este una foarte tensionata si nu pare sa se linisteasca prea curand, iar Donald Trump, in mod previzibil, a ales.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Prima platforma sociala care anunta ca nu va mai promova postarile lui Donald Trump

Reprezentantii platformei Snapchat au anuntat miercuri ca nu vor mai promova postarile presedintelui Donald Trump in cadrul functiei Discover, relateaza CNBC.

Donald Trump interzice zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si catre SUA

Administratia Donald Trump va interzice temporar zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si ca.

ANALIZA. Retelele sociale, intre neutralitate si partizanat politic. Adevaratele dileme in conflictul Donald Trump versus Twitter

Conflictul dintre presedintele american Donald Trump si reteaua sociala Twitter este mai mult decat o confruntare de orgolii, iar granitele sale le depasesc cu mult pe cele ale Statelor Unite. in vreme ce Mark.

Proteste in SUA |Sondaj: Majoritatea americanilor dezaproba reactia lui Donald Trump si sunt solidari cu manifestantii. Joe Biden creste in intentiile de vot

Presedintele american Donald Trump, care isi doreste un nou mandat la Casa Alba, a scazut in sondaje in contextul protestelor generate de moartea luiGeorge Floyd. in acest moment, 6 din 10 americani.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, un aliat al presedintelui Donald Trump, a demisionat

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, a demisionat. Grenell este un apropiat al presedintelui Donald Trump si a starnit numeroase tensiuni in Germania prin criticile fata de guvernul cancelarului.

Donald Trump vs Twitter

In ciuda concurentei altor subiecte cu mare impact international, in primul rind accentuarea tensiunilor geopolitice dintre Statele Unite si China, disputa Donald Trump Twitter a fost si ea intens mediatizata. Pe buna dreptate, pentru ca are o semnificatie mai larga, aduce in discutie maniera in care ne raportam la retelele sociale in general, la impactul acestora in plan politic si societal in ansamblu. Pot fi retelele sociale, cu trimitere in principal la Twitter si Facebook, considerate doar niste platforme tehnologice neutre, asemanatoare unor companii de telefonie sau a celor care ofera acces Internet, in conditiile in care decid sa dea avertismente utilizatorilor, sa eticheteze continutul pe care il distribuie sau chiar sa suspende conturile acestora?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )