Libnet.ro
UNICEF

21:45

Politia din Hong Kong foloseste tunuri cu vopsea: motivul terifiant din spatele gestului ciudat

Playtech Playtech,
Politia din Hong Kong foloseste tunuri cu vopsea: motivul terifiant din spatele gestului ciudat

Au trecut deja cateva luni de la inceputul protestelor din Hong Kong, iar autoritatile au devenit din ce in ce mai creative in a identifica protestatarii. in timp ce participantii la protestele din Hong Kong incearca sa nu fie prinsi, politistii au inceput sa apeleze la solutii neobisnuite pentru a-i identifica si aresta. Ne aflam . continuă pe Playtech

Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari

Politia din Hong Kong verifica sambata mijloacele de transport care merg spre aeroportul Chek Lap Kok, dupa ce protestatarii, care au avut confruntari violente cu politia in noaptea de vineri, au anuntat ca vor sa blocheze din nou activitatea aeroportuara.

Politia din Hong Kong, pe pozitii pentru a apara aeroportul de protestatari. Noi demonstratii, sambata

Politia din Hong Kong verifica sambata mijloacele de transport care merg spre aeroportul Chek Lap Kok, dupa ce protestatarii, care au avut confruntari violente cu politia in noaptea de vineri, au anuntat ca vor sa blocheze din nou activitatea aeroportuara.

Carrie Lam: Escaladarea violentei din Hong Kong nu va rezolva problemele sociale

Escaladarea violentelor din cadrul protestelor din Hong Kong nu va duce la rezolvarea problemelor sociale, a declarat marti prim-ministrul Carrie Lam, mentionand ca regreta ingerintele Parlamentelor straine in problemele interne ale teritoriului, scrie Mediafax, citand Reuters.

Angela Merkel a declarat ca drepturile si libertatile cetatenilor din Hong Kong trebuie garantate dupa intalnirea cu premierul chinez Li Keqiang

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca drepturile si libertatile cetatenilor din Hong Kong trebuie garantate dupa intalnirea cu premierul chinez Li Keqiang, la Beijing. Declaratia a fost.

HONG KONG: Gaze lacrimogene pentru dispersarea manifestantilor care au ridicat baricade si au vandalizat statii de metrou

Fortele de ordine din Hong Kong au folosit, duminica seara, gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii care au ridicat baricade si au vandalizat statii de metrou.

Bunicul de 85 de ani din prima linie a luptei pentru democratie din Hong Kong. As prefera sa-i omoare pe batrani, decat sa-i raneasca pe tineri

In cadrul unui val de contestare in care majoritatea participantilor sunt tineri cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, bunicul Wong pare o prezenta stranie in mijlocul protestelor. Eforturile lui de a impiedica ciocnirile dintre trupele de politie si grupurile de protestatari l-au facut cunoscut printre cei care se afla in strada de mai bine de trei luni, cerand reforme ample ale ordinii politice din Hong Kong.

Hong Kong: Sute de elevi au format lanturi umane in sprijinul protestatarilor

Sute de elevi au format lanturi umane in districte din Hong Kong in sprijinul protestatarilor anti-g.

Hong Kong: Zeci de mii de oameni s-au adunat in fata consulatului american pentru a-i cere ajutorul lui Trump

Protestatarii din Hong Kong cer sprijinul lui Donald Trump pentru incheierea celor trei luni de confruntari cu fortele de ordine, scrie Business Insider.

Hong Kong: Gaze lacrimogene pentru dispersarea manifestantilor care au ridicat baricade

Fortele de ordine din Hong Kong au folosit, duminica seara, gaze lacrimogene pentru a dispersa manif.

Hong Kong - Sute de demonstranti, mars spre Consulatul american

Sute de demonstranti din Hong Kong s-au adunat duminica dimineata si au pornit intr-un mars spre Consulatul american, cerand presedintelui Donald Trump sa elibereze orasul controlat de China, informeaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )