Libnet.ro
UNICEF

19:46

Protestatar arestat in fata casei lui Ion Iliescu. Ce au descoperit politistii Sectiei 1

Playtech Playtech,
Protestatar arestat in fata casei lui Ion Iliescu. Ce au descoperit politistii Sectiei 1

Astazi, in ziua alegerilor prezidentiale, un protestatar a fost amendat chiar in fata locuintei fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Care este motivul pentru care politistii de la Sectia 1 de Politie din Capitala au intervenit? Marian Morosanu, cunoscut ca Ceausescu, unul dintre cei care participa in mod constant la protestele organizate in Piata Victoriei, . continuă pe Playtech

Incident in fata casei lui Ion Iliescu. Politia a intervenit imediat

Incident in fata casei lui Ion Iliescu, in ziua alegerilor! Cunoscutul protestatar Rezist Marian Morosanu, poreclit Ceausescu a fost ridicat duminica de politisti si dus la sec.

Incident in fata casei lui ION ILIESCU. A intervenit POLITIA

Incident in fata casei lui Ion Iliescu, duminica, in ziua alegerilor! Protestatarul rezist Marian Ceausescu a fost ridicat si dus la sectie, dupa ce a manifestat in fata casei fostului presedinte, scrie.

Ion Iliescu, tinta injuriilor lui Marian Ceausescu. Cu cat a fost amendat protestatarul

Marian Ceausescu, unul dintre cei care participa constant la mitingurile de protest din Piata Victoriei, a fost amendat, duminica, pentru ca a strigat injurii in fata casei lui Ion Iliescu.

VIDEO UPDATE Ion Iliescu a votat pentru prezidentiale. Membrii sectiei de votare i-au dus urna mobila Protestatarul Ceausescu, amendat dupa ce a facut scandal in fata casei fostului presedinte

Ion Iliescu a votat, duminica, pentru alegerile prezidentiale. Fostul presedinte a votat la locuinta sa, unde i-a fost dusa urna mobila.

Ion Iliescu a cerut urna mobila acasa. Fostul presedinte al Romaniei are probleme de sanatate

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Ion Iliescu a cerut urna mobila acasa pentru a putea vota

Nici fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, nici sotia lui nu s-au prezentat la sectia de votare.

Ion Iliescu a cerut urna mobila pentru a vota in primul tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, folosind urna mobila, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Ion Iliescu, DECIZIE ISTORICA in ziua alegerilor! CE A CERUT fostul presedinte al Romaniei? Este FARA PRECEDENT!

Ion Iliescu, fostul sef al statului, a avut o cerere speciala in ziua alegerilor prezidentiale. S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT ANUNTUL TRAGIC Din.

Surse: Ion Iliescu a solicitat urna mobila. De ce nu se poate fostul presedinte sa mearga la sectia de votare

Ion Iliescu va vota duminica, la alegerile prezidentiale cu urna mobila, speciala, dupa ce a facut cerere seara trecuta la Liceul Jean Monnet din Capitala, potrivit gandul. info.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a cerut urna mobila

Informatie de ultima ora. Potrivit unor surse, s-a cerut o urna mobila pentru a fi dusa la locuinta fostului sef de stat Ion Iliescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )