Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce s-a intamplat in Fortnite: cea mai ciudata consecinta a protestelor din SUA, online

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat in Fortnite: cea mai ciudata consecinta a protestelor din SUA, online

Pentru a se alinia la noul context socio-cultural din Statele Unite ale Americii si pentru a manifesta empatie fata de protestele anti-rasism, un numar mare de companii au luat diverse masuri,. continuă pe Playtech

Astazi este solstitiu de vara. Traditii si obiceiuri in cea mai lunga zi din an

Astazi este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Solstitiul reprezinta cele doua momente ale anului cand Soarele se afla la cea mai mare sau la cea mai mica inaltime fata de ecuator.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

Romania intra in recesiune: va avea cea mai grava scadere economica din ultimii 20 de ani

Romania va avea cea mai grava scadere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, considera economistii Euler Hermes, precizand ca scaderea constanta a PIB-ului se va inregistra pe tot parcursul acestui an, ceea ce inseamna intrarea in recesiune.

Solstitiu de vara 2020: Traditii si obiceiuri. Azi e cea mai lunga zi din an

Duminica, 21 iunie, este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. in traditia populara, solstitiul de vara este asociat cu sarbatoarea Sanzienelor, cunoscuta in popor si ca Dragaica, celebrata pe 24 iunie.

Cea mai frumoasa cascada din lume, Biger, de nerecunoscut dupa inundatiile din Caras-Severin

Desemnata in 2013 cea mai frumoasa cascada din lume, cascada Biger din judetul Caras Severin este acum de nerecunoscut dupa ce inundatiile au facut prapad in zona.

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

Sume uriase cheltuite de elevi ca sa copieze la BAC. Cat costa cea mai noua tehnologie in domeniu si cum functioneaza

Mai multi elevi au fost eliminati pe loc de la prima proba a examenului de Bacalaureat 2020 si nu vor mai putea sa se inscrie la examen in urmatoarele doua sesiuni dupa ce au fost prinsi cand incercau sa copieze.

Chrome rezolva cea mai mare problema de performanta: toti utilizatorii de Windows vor avea de castigat

Google Chrome continua sa fie cel mai popular browser de internet, dar a avut dintotdeauna o problema majora legata de consumul de memorie RAM. Se pare insa ca, cel putin partial, se va.

Cea mai buna omleta din lume. Ingredientul secret pe care-l folosesc marii bucatari. Reteta zilei

Reteta de omleta cu care nu dai gres! Daca ai senzatia ca o omleta pufoasa este asa doar pentru ca au fost ouale proaspete sau a avut bucatarul noroc, te inseli. Exista mai multe trucuri pentru ca acest preparat sa fie nu doar gustos, ci si pufos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )