Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce trebuie sa invete Romania dupa protestele din Hong Kong

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa invete Romania dupa protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au facut inconjurul lumii. Si ar fi cazul ca si Romania sa invete ceva din ele. Pentru ca alte tari au facut-o. Protestele din Hong Kong au fost extrem de. continuă pe Playtech

China solicita Congresului american sa nu mai incerce sa intervina in situatia din Hong Kong

Ministerul chinez de Externe a anuntat miercuri ca Beijingul se opune noilor masuri adoptate de catre Camera Reprezentantilor din Statele Unite legate de protestele din Hong Kong si a facut apel la politicienii americani sa nu mai incerce sa intervina in privinta situatiei din acel teritoriu, scrie Mediafax, citand Reuters.

Sefa Executivului din Hong Kong, impiedicata sa-si sustina discursul anual: Parlamentarii opozitiei s-au urcat pe mese si au inceput sa strige, cerandu-i demisia lui Carrie Lam (VIDEO)

Carrie Lam, liderul din Hong Kong, a fost fortata sa-si supende discursul anual despre politica generala a orasului, din cauza ca a fost huiduita de parlamentari, potrivit BBC. Legiuitorii opozitiei au.

Beijingul acuza o ingerinta norvegiana in afacerile interne, dupa ce o deputata de la Oslo a nominalizat populatia Hong Kong-ului la Premiul Nobel pentru Pace 2020

China a denuntat joi o ingerinta in afacerile interne, dupa nominalizarea de catre o deputata norvegiana a cetatenilor Hong Kong pentru premiul Nobel pentru Pace 2020, relateaza AFP.

China suspenda exporturile cu haine negre catre Hong Kong, in contextul protestelor

Guvernul chinez blocheaza exporturile de haine negre de pe continent catre Hong Kong, scrie South China Morning Post.

Cetatenii Hong Kong-ului, propusi pentru Premiul Nobel pentru Pace 2020, pe fondul protestelor pro-democratie

O deputata norvegiana a anuntat ca a propus populatia Hong Kong-ului pentru Premiul Nobel pentru Pace 2020, cu riscul de a infuria inca o data China, relateaza AFP.

Cainii politisti din Romania vor beneficia de ingrijire pe viata dupa scoaterea din functiune

Animalele care deservesc institutii si structuri publice din Romania vor beneficia de hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor,.

Reportaj socant! BBC: Romania importa gunoi din strainatate

Jumatate din gunoiul reciclat in Romania, in conditiile in care tara este congestionata de deseuri, provine din import, se arata intr-un material realizat de BBC. De ce o tara care este deja.

INTERVIU: Radu Vlad, WWF Romania -Cca 15% din padurile Romaniei sunt cumva in voia sortii

Radu Vlad lucreaza pentru World Wide Found, organizatia non-guvernamentala lider la nivel global in conservarea naturii si restaurarea ecologica a mediului natural. Radu este unul dintre eroii locali ai campaniei EU Protects care vizeaza cresterea gradului de constientizare cu privire la protectia pe care Uniunea Europeana o asigura cetatenilor sai in fata amenintarilor globale si a altor pericole. in cadrul interviului pentru Hotnews. ro Radu Vlad povesteste despre lupta pentru padurile virgine ale Romaniei, descoperim importanta civilizatiei lemnului si modalitatile prin care putem salva una din cele mai importante rezervatii la nivel european.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )