Libnet.ro
UNICEF

00:06

Iohannis, despre protestul din Moldova: Sunt alaturi de ei si eu

Playtech Playtech,
Iohannis, despre protestul din Moldova: Sunt alaturi de ei si eu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis un mesaj de sustinere pentru romanii care cer autostrazi in Romania. in legatura cu protestul de azi, de la 15:00, pentru autostrazi, vreau sa stie protestatarii ca sunt alaturi de ei, Si eu. Klaus Iohannis Seful statului a facut aceasta declaratie la Palatul Cotroceni, intr-o interventie referitoare la bugetul de [] . continuă pe Playtech

Iohannis sustine protestul pentru autostrazi. Protestatarii sa stie ca sunt alaturi de ei sieu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Iohannis:sieusustin protestul pentru autostrazi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

PSD se baga in seama: cum face misto de protestul din Moldova

PSD a decis sa se bage in seama in ziua protestului din Moldova si sa incerce sa distraga atentia de la cei care vor opri activitatea de la ora 15, in semn de protest pentru lipsa autostrazilor. Partidul Social Democrat a anuntat pe pagina de Facebook ca ministrul Transporturilor va fi prezent vineri, pe 15 [] .

TARICEANU DESPRE PROTESTUL DE 15 MINUTE: Ritmul de constructie al autostrazilor a fost unul inacceptabil de lent

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat, astazi, la Galati, referindu-se la protestul de 15 minute organizat pentru a atrage atentia asupra lipsei autostrazilor din Moldova, ca ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost unul inacceptabil de lent, vinovate fiind toate partidele care s-au perindat la putere in ultimii 20-30 de ani.

Primul metru de autostrada din Moldova a fost inaugurat. Mii de oameni in strada! Dragnea il ataca dur pe initiatorul miscarii sieu: Circari condusi de lenesi VIDEO

A inceput greva de 15 minute initiata de omul de afaceri Stefan Mandache din Suceava, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Acesta i-a provocat pe romani sa opreasca.

Lectia de limba romana cu Ecaterina Andronescu. Ce spune despre colegii din Guvern semi-analfabeti

Ecaterina Andronescu le recomanda colegilor din Guvern care nu reusesc sa se exprime corect in limba romana sa se straduiasca sa vorbeasca mai corect limba romana. intr-un interviu acordat jurnalistei Emilia Sercan, pentru site-ul Press One, mininstrul Educatiei a precizat ca, in ce o priveste, este foarte atenta la exprimare, pentru ca studentii nu i-ar [] .

Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirila: Sunt mai multi operatori decat participanti la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul roman se revolta (VIDEO)

Mirce Badea despre sustineara lui Chirila pentru protestul magistratilor:Mi-a dat domnul Ciuvica niste imagini cu niste cetateni, nu-l recunosc decat pe Chirila care are o basca pe cap si niste.

DRAGNEA, DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, in timp ce unii fac circ si sustin protestul Romania vrea autostrazi, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada.

Gabriela Firea, despre protestul privind lipsa de autostrazi: Este principalul nostru minus ca tara

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca lipsa de autostrazi si infrastructura precara, in general, reprezinta cel mai mare minus al Romaniei. Firea lauda protestul sieu si spune ca intreaga clasa politica este vinovata pentru situatia actuala in ceea ce priveste autostrazile.

Gabriela Firea, prima reactie despre protestul privind autostrazile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri ca ar dori ca protestul Romania vrea autostrazi sieu sa ramana unul cetatenesc, mentionand ca ar fi pacat sa profite cineva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )