Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce a murit batranul care a participat la protestul din 10 august

Playtech Playtech,
De ce a murit batranul care a participat la protestul din 10 august

Intreaga atentie a presei a fost indreptata catre Ilie Gazea, barbatul in varsta de 68 de ani, care a decedat la scurt timp dupa ce a participat la protestul din 10 august. Acum, a venit si rezultatul autopsiei. Medicii legisti din Alexandria Teleorman) au dezvaluit rezultatul autopsiei lui Ilie Gazea, iar cauza preliminara este ca []. continuă pe Playtech

Raed Arafat despre moartea barbatului care a participat la protestul diasporei: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ce a fost pe 10 august. Autopsia ne va spune cauza decesului

Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august, a declarat, marti, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, despre decesul barbatului din Turnu Magurele care a participat la protestul din 10 august si a murit, in noaptea de 19 spre 20 august, la Spitalul din Alexandria. Raed Arafat a admis, insa, ca astea sunt datele pe care le am acum, insa cauza exacta a decesului va fi cunoscuta in urma autopsiei: Autopsia poate arata altceva. Arafat a mai sustinut, la audierile de marti din Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, care au ca tema violentele din 10 august, ca barbatul a ajuns la spital, cu varsaturi, la 4 zile dupa protest, ceea ce, in opinia sa, arata ca este putin probabil ca starea sa sa aiba legatura cu substantele inhalate in Piata Victoriei.

Varujan Vosganian, solicitare de ULTIMA ORA dupa protestul din 10 august: Sa vedem daca nu cumva Diaspora este bagata cu de-a SILA in disputele politice interne

Deputatul ALDE Varujan Vosganian anunta ca organizatia Iasi a formatiunii a solicitat organelor statului sa comunice cate dintre persoanele implicate in protestul din 10 august, din Piata Victoriei, au.

Raed Arafat, despre barbatul mort dupa ce a fost la protestul din 10 august: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit marti dimineata, in Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, despre decesul barbatului din Teleorman, care a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei, scrie.

Raed Arafat: Manipulari au fost n legatura cu protestul din 10 august, dar si la Colectiv si n perioada cu accidentul din Apuseni

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Romania TV, ca au fost multe manipulari in legatura cu protestul din 10 august, la fel cum au fost si la Colectiv si in cazul accidentului din Apuseni, potrivit Agerpres. Nu este prima data cand am fost supusi unor asftel de dezinformari si manipulari care au impact asupra populatiei. S-a mai intamplat si in perioada Colectiv, s-a mai intamplat si in perioada cu Apuseni, s-a mai intamplat in mai multe situatii in care ne-am confruntat cu informatii pe care trebuia sa le contracaram, a spus Arafat.

in plin SCANDAL dupa protestul din 10 august, jandarmii pleaca intr-o misiune NATO

In plin scandal care vizeaza violentele jandarmilor la protestul din 10 august, un contingent de sapte ofiteri si 16 subofiteri pleaca intr-o misiune NATO de instruire si consiliere. Seful acestui contingen.

Aproape 400 de plangeri penale, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana marti, 386 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. Potrivit unui comunicat al.

Peste 350 de persoane au depus plngeri n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

Tudorel Toader, atac la adresa luiAugustin Lazar, privind ancheta legata de protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la anuntul Procurorului General potrivit caruia ancheta privind protestul din 10 august va fi una obiectiva, ca nu vede rostul acestor asigurari,.

Teleormaneanul pus de Carmen Dan sef la Jandarmerie i-a coordonat personal pe jandarmi la protestul din 10 august (VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Catalin Sindile, a fost surprins in imagini in timp ce isi coordona subalternii, in Piata Victoriei, la protestul din 10 august. Peste 450 de oameni au avut nevoie de ingrijiri.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Augustin Lazar, dupa deschiderea anchetei privind protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari, toate anchetele trebuie sa fie obiective (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca ancheta privind mitingul din 10 august va fi una obiectiva. Oficialul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )