Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sefii jandarmilor, investigati pentru abuzurile de la protestul din 10 august

Playtech Playtech,
Sefii jandarmilor, investigati pentru abuzurile de la protestul din 10 august

Investigatiile cu privire la interventia de la protestele diasporei din 10 august continua, cativa sefi fin Jandarmerie fiind trasi la raspundere. Sefi din Jandarmerie si cei care au coordonat interventia din 10 august sunt pusi sub urmarire penala. Astfel, mai multi reprezentanti ai Jandarmeriei Romane, printre care se numara Catalin Sindile, Sebastian Cucos si un [] . continuă pe Playtech

Procurorii militari, despre protestul din 10 august: Ordinul de interventie pentru evacuarea Pietei Victoriei a fost dat cu incalcarea dispozitiilor legale

Ordinul de interventie pentru evacuarea Pietei Victoriei, la protestul din 10 august, emis de Laurentiu Cazan, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, a fost dat cu.

Sefii din Jandarmerie, pusi sub acuzare pentru violentele de la protestul din 10 august

Sefii din Jandamerie si cei care au coordonat interventia din 10 august de la protestul diasporei sunt pusi sub urmarire penala. Acestia sunt chemati la Parchetul General pentru prezentarea acuzatiilor ce li se aduc in acest caz.

Carmen Dan, audiata dupa violentele de la protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv, au fost audiati in Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament. Cei doi au dat explicatii in legatura cu.

Augustin Lazar, despre dosarul privind violentele de la protestul din 10 august: Avem documente care trebuie dclasificate

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca sunt inca documente care trebuie declasificate in dosarul referitor la modul in care au intervenit jandarmii in timpul protestului din 10.

Liviu Dragnea nu va fi sanctionat pentru ca nu a convocat sesiunea extraordinara pentru protestul din 10 august - comisia juridica a respins solicitarea PNL

Comisia juridica din Camera Deputatilor a respins marti solicitarea PNL de a il sanctiona pe presedintele forului, Liviu Dragnea, pe care acestia il acuza ca nu a convocat sesiunea extraordinara pe perioada vacantei parlamentare.

Sefii jandarmilor, chemati in fata procurorilor. Ar urma sa fie pusi sub invinuire pentru violentele din 10 august (surse)

Sefii Jandarmeriei se vor incolona in doar o ora la Parchetul General unde, potrivit unor surse, ar urma sa fie pusi sub invinuire pentru violentele din 10 august. Actualul sef al Jandarmeriei, Ionut.

Sefi ai Jandarmeriei, chemati la Parchet pentru a fi pusi sub acuzare n dosarul protestului din 10 august

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

UPDATE Seful Jandarmeriei Romne, informat de procurori ca este suspect n dosarul mitingului din 10 august / Adjunctul lui Sindile si seful Jandarmeriei Bucuresti au venit si ei la Parchet

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Este vorba de fostul si de actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos si Catalin Sindile, de coordonatorul interventiei din Piata Victoriei, Laurentiu Cazan, precum si de secretarul de stat din MAI Mihai Dan Chirica. 52 Laurentiu Cazan, director Jandarmeriei Bucuresti, s-a prezentat vineri la Parchet, surse judiciare declarand ca el urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals. Mediafax)UPDATE 11. 02 Actualul sef al Jandarmeriei, Catalin Sindile, a anuntat, dupa ce a iesit de la Parchet, ca i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect la complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul protestului din 10 august.

UPDATE Sindile si Cucos, sefiiJandarmeriei Romne, informati de procurori ca sunt cercetati n dosarul mitingului din 10 august / Seful Jandarmeriei Bucuresti a venit si el la Parchet

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Este vorba de fostul si de actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos si Catalin Sindile, de coordonatorul interventiei din Piata Victoriei, Laurentiu Cazan, precum si de secretarul de stat din MAI Mihai Dan Chirica. 07 Procurorii i-au transmis lui Cucos ca este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva. 52 Laurentiu Cazan, director Jandarmeriei Bucuresti, s-a prezentat la Parchet, surse judiciare declarand ca el urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals. 02 Actualul sef al Jandarmeriei, Catalin Sindile, a anuntat, dupa ce a iesit de la Parchet, ca i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect la complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul protestului din 10 august.

Carmen Dan, audiata in Parlament privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat marti in Parlament unde urmeaza sa fie audiata in comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor privind evenimentele violente de la mitingul diaspoeri din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )