Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora cu privire la carantinarea Romaniei. Ce va face daca va deveni premier: Nu as putea sa imi asum sa mint!

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora cu privire la carantinarea Romaniei. Ce va face daca va deveni premier: Nu as putea sa imi asum sa mint!

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni seara despre situatia Romaniei in momentul de fata. Acesta a recunoscut ca gestiunea pandemiei nu a fost facuta asa cum trebuia, iar rezultatele nefavorabile ne afecteaza pe toti. Ce planuri are pentru Romania Alexandru Rafila a abordat luni seara mai multe probleme legate, . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Alexandru Rafila, despre carantinarea Romaniei: Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a criticat, luni la Adevarul Live, gestionarea pandemiei de catre fostul premier, Ludovic Orban. intrebat daca, in eventualitatea in care va ajunge premier, exclude posibilitatea unui lockdown, acesta a spus ca Daca as fi premier nu mi-as putea sa-mi asum sa mint. Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown.

LIVE Alexandru Rafila: Presedintele Klaus Iohannis nu are nicio obiectie la adresa mea in functia de premier. Guvernul de uniune nationala e o solutie

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre variantele de guvern pe care le-au inaintat social-democratii presedintelui Klaus Iohannis, gestionarea pandemiei si masurile care ar trebui luate in urmatoarea perioada.

Cat de grava este noua mutatie SARS-COV-2, din Marea Britanie. Anuntul lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), a vorbit despre noua tulpina a SARS-COV-2, care a infectat peste 1. 000 de cetateni in Marea Britanie. Medicul.

Educatia, singura rezolvare a problemelor din Romania. Alexandru Rafila este pentru redeschiderea scolilor primare

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni la Adevarul Live despreeducatie ca singura solutie care o sa poata sa rezolve problemele in Romania. Rafila a declarat ca ii este foarte frica de consecintele scolii online, iar, in eventualitatea in care va ajunge prim-ministru, va milita pentru redeschiderea scolilor primare.

Alexandru Rafila, anunt neasteptat despre un lockdown in Romania. Nu as putea sa imi asum sa mint!

Alexandru Rafila, propus de Partidul Social Democrat pentru functia de premier, nu exclude posibilitatea unui lockdown daca va ajunge prim-ministru.

Alexandru Rafila, despre evolutia situatiei epidemiologice: Din pacate, testarea de rutina a scazut la cote incredibile (VIDEO)

Medicul Alexandru Rafila a vorbit luni seara, la Dosar de politician, despre felul in care evolueaza situatia epidemiologica in Romania, atragand atentia asupraa faptului ca in multe state din Uniunea.

Alexandru Rafila, despre posibila boicotare de catre PSD a constituirii noului Parlament: Sa fim mai circumspecti cand evaluam astfel de declaratii. Eu stiu ca pe 21 decembrie este depunerea juramantului (VIDEO)

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a declarat luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca declaratiile privind posibila boicotare de catre PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )