Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce avere are Victor Ponta. Fostul premier a dat lovitura in politica, are conturile pline de bani

Playtech Playtech,
Ce avere are Victor Ponta. Fostul premier a dat lovitura in politica, are conturile pline de bani

Victor Ponta a fost ministru, premier si presedintele celui mai mare partid din Romania. Oficialul a candidat la prezidentiale, iar astazi este din nou sef de partid, unul construit de la zero ca o alternativa la PSD. Cu o experinta bogata in politica, nefiind ignorat de jocurile din sfera in care activeaza, politicianul se bucura . continuă pe Playtech

Ce salariu are Victor Ponta. Suma e colosala, romanul de rand doar viseaza la ea

Victor Ponta a facut mai multe dezvaluiri din viata de familie, in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai difuzata de postul Kanal D. Fostul premier a vorbit inclusiv de cati bani ii intra lunar in casa si cine aduce partea mai mare. Victor Ponta a ramas fara salariul de deputat. A ramas doar .

Ce avere au Victor Ponta si Daciana Sarbu. Detin mai multe case si apartamente, dar si conturi in dolari, euro si lei

Victor Ponta tocmai ce a anuntat ca renunta la politica. Se pare ca se dedica familiei sale, sotiei si copiilor, dar si afacerii pe care o au! Au investit intr-un business pe placul sotiei! Dar ce avere au cei doi, Victor Ponta si Daciana Sarbu?.

Victor Ponta, poza cu micuta Maria: Nu sunt niciodata prea multe fete intr-o familie. Cum arata fiica sa infiata

Victor Ponta, fost premier al Romaniei, a postat pe o retea de socializare o fotografie cu cele doua fiice ale sale si cu sotia sa, Daciana Sarbu.

Prima poza cu fetita infiata de Victor Ponta si sotia sa. Daciana Sarbu: in mod miraculos, viata ne-a daruit un suflet nou, pe Maria

Victor Ponta, fost premier al Romaniei, a anuntat ca el si sotia sa, Daciana Sarbu, mai au o fetita, fiind vorba despre un copil infiat.

Dezvaluirea uimitoare facuta de Victor Ponta in miez de noapte. Este vorba despre familia lui

Invitat intr-o emisiune televizata, fostul premier Victor Ponta a dezvaluit ca are trei copii, nu doar doi, asa cum se stia pana in acest moment.

Victor Ponta a infiat o fetita. Motivele pentru care nu poate vorbi despre acest subiect

Fostul premier Victor Ponta a fost invitat marti seara la 40 de intrebari cu Denise Rifai, unde a dezvaluit ca are trei copii, nu doi, asa cum se stia pana acum.

Prima poza cu fiica lui Victor Ponta. Cum arata Maria, fetita infiata de el si Daciana Sarbu

La doar cateva ore de la dezvaluirile facute in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, a aparut prima poza cu fiica lui Victor Ponta. Iata cum arata Maria, fetita infiata de el si Daciana Sarbu. Victor Ponta si Daciana Sarbu au infiat o fetita Mereu discret cand vine vorba despre viata personala, fostul .

Sora secreta a lui Victor Ponta. De ce nu sunt vazuti in public, niciodata

Victor Ponta e unul din persoajele cunoscute din lumea politicii, mai cu seama activeaza de ani buni in sfera aceasta. Cu toate astea, a reusit ca in tot acest timp sa isi tina departe viata personala. Politicianul are o sora pe care rar au putut sa o vada romanii. De ce nu-si fac aproape niciodata .

Ea e prima sotie a lui Victor Ponta. Cum arata femeia care i-a daruit un fiu

Victor Ponta s-a casatorit cu Daciana Sarbu in China, in 2006. Presedintele Pro Romania are un baiat din prima casatorie, cu Roxana Ponta, si o fata din a doua casatorie. Roxana Ponta, prima sotie a lui Victor Ponta. Imagini de colectie cu cei doi si fiul lor Roxana si Victor Ponta au trait o frumoasa .

Victor Ponta a scapat porumbelul despre familia sa in direct: Nu pot sa vorbesc decat in prezenta Dacianei

Victor Ponta a oferit cateva detalii despre familia sa. Politicianul este cunoscut ca o persoana destul de retrasa care nu atinge des subiecte personale precum familia, dar iata ca acum a facut acest lucru! Ce dezvaluiri neasteptate a facut acesta in emsiune Denisei Rifai? Victor Pponta, dezvaluiri despre familia sa Victor Ponta este unul din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )