Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Playtech Playtech,
Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica . continuă pe Playtech

Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran care a lesinat in timpul unui miting electoral VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran caruia i s-a facut rau la un miting electoral din Murfatlar. Barbatul a lesinat langa liderul PSD, iar acesta din urma, alaturi de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor pana la sosirea unei ambulante.

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau - VIDEO

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau la un miting al PSD. Premierul se afla la Murfatlar unde a avut o intalnire cu electorii sai. La finalul evenimentului un barbat a c?.

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

PSD nu va asigura cvorum pentru investirea noului guvern. Anuntul a fost facut de premierul demis prin motiune de cenzura Viorica Dancila. PSD nu va participa in niciun mod la nominalizarea noului Guvern, l.

Viorica Dancila era in vizita electorala miercuri, in Ialomita, cand a trecut pe langa un grup de batrani. Cand oamenii au auzit ce a putut sa spuna un pensionar, au ramas masca: Haide, hai

Candidatul la presedintie al PSD, Viorica Dancila, a avut parte de un moment memorabil miercuri, in timpul unei vizite electorale in Slobozia. Acolo a dat peste un grup de pensionari care jucat table si sah,.

Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern

Partidul Social Democrat a luat decizia de a nu se prezenta in Parlament la votul de investitura a noului guvern, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila. Asteptam partidele care au votat demiterea.

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

VIDEO Replica unui barbat din Ialomita, in timp ce Viorica Dancila era in vizita electorala: Lasati-ne, ma, sa jucam sah, mai!,

Viorica Dancila a mers, miercuri, in vizita electorala in judetul Ialomita, unde a vizitat o biserica din Slobozia, dar si un parc in care pensionarii jucau table si sah.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

Ponta, propunere-soc pentru Viorica Dancila. Este vorba despre fuziunea PSD - Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara ca ii propune liderului PSD Viorica Dancila, care a avansat scenariul unirii PSD cu Pro Romania dar fara Victor Ponta, sa-si dea demisia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )