Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu. continuă pe Playtech

Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu. Artista a recunoscut oficial relatia FOTO

De-a lungul timpului, artista Oana Radu a tot negat speculatiile care au luat amploare, dupa ce se afisa tot mai mult cu antrenorul ei de fitness. insa a veniment momentul ca aceasta sa-si ia inima-n dinti si sa recunoasca ca este intr-o relatie cu acesta. Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu .

Simona Florescu i-a innebunit pe invitati cu formele ei, in noaptea de Revelion. Cum s-a afisat fosta sotie a lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu a avut o aparitie de zile mari in cadrul show-ului de Revelion transmis de un post de televiziune. Cantareata a purtat cateva tinute foarte inspirate, care i-au pus in valoare formele si se mandreste de modul cum arata, mai ales ca nu mai e de ceva vreme la prima tinerete. Fosta sotie a .

Alina Vidican, momente decisive in 2020. Fosta sotie a lui Cristi Borcea, proces complicat

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea are de infruntat un inceput de an mai dificil. O vor astepta clipe grele pe frumoasa blonda, chiar in ziua de Boboteaza. Care este motivul? inceput de an greu pentru Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea inceputul de an nu vine pentru toata lumea cu .

Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana despre vedeta PRO TV

Dana Rogoz a fost pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana Oancea, cea pe care a parasit-o pentru fi cu vedeta PRO TV? Trecutul tumultos al actritei. Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir Regizorul Radu Dragomir si-a parasit prima partenera de viata, Ozana .

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Cine este tanarul din Suceava, spulberat in noaptea de Revelion de un sofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie in Suceava. Totul s-a petrecut atunci cand un tanar in varsta de 26 de ani, alaturi de alti prieteni au iesit in strada sa celebreze intrarea in noul an. Acestia au aprins artificii si au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tanarul era atent la telefon atunci cand o masina l-a lovit din plin. Cine .

Cine este fostul sot al Alinei Puscas. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presa ca este inselata, la doar cateva luni de la cununie

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Puscas si Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectiva mult in presa romaneasca. Alina, in 2014, afla din presa de scandal de relatia fostului sot cu o alta dama. Acest lucru a daramat-o complet, totul culminand cu divortul. Cine este fostul sot al Alinei Puscas Viktor Bieltz, fostul sot .

Andreea Raicu are o fetita adoptata. Vedeta a povestit cine este Maria si ce legatura au acum

Andreea Raicu este una dintre cele mai longevive prezente din showbiz-ul autohton. Putini stiu insa ca aceasta, desi nu a devenit mama pe cale biologica a mentinut o legatura speciala cu Maria, fetita pe care a cunoscut-o intr-un centru de plasament, si care, a devenit, la randul ei, mama. Andreea Raicu are o fetita adoptata .

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani .

Cine este si ce meserie are Nina Iliescu. De ce a stat mereu in umbra fostului presedinte

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte al tarii, Ion Iliescu este o doamna care a decisa sa ramana cumva intr-un con de umbra in ceea ce priveste aparitiile publice. Spre deosebire de sotul sau, Nina a ales discretia, nu doar pe parcursul celor trei mandate ale lui Ion Iliescu de presedinte al tarii, ci pe parcursul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )