Libnet.ro
UNICEF

21:02

Cine este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava. Oamenii cred ca nu va ramane nepedepsit

Playtech Playtech,
Cine este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava. Oamenii cred ca nu va ramane nepedepsit

Politistul care nu s-a lasat intimidat de deputatul PSD Ilie-Razvan Rotaru pe Aeroportul Suceava a primit o multime de mesaje de sustinere din partea internautilor. Unii sunt de parere insa ca omul legii si-a compromis cariera. Cristian Tuduruta este este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava Pe . continuă pe Playtech

Cine este politistul care l-a infruntat pe deputatul PSD la Aeroportul Suceava: Si-a compromis cariera. Trei zile va fi aplaudat de toti, dar va regreta

Cristian Tuduruta este numele politistului care nu s-a lasat intimidat de deputatul PSD, Ilie-Razvan Rotaru, pe Aeroportul Suceava.

Cine este tanara care a prins Crucea de Boboteaza, la Constanta, insa a fost la un pas sa ramana fara ea. Mesajul postat pe Facebook dupa ce insusi iPS Teodosie i-a recunoscut reusita

Tanara care a prins crucea aruncata in mare, la Constanta, insa a ramas pentru cateva clipefara ea dupa ce un tanar i-a smuls-o din mana, este Antoanela Manac, o sportivaprofesionista, ea fiind componenta a Lotului National de Triatlon si campioana nationala si balcanica la Triathlon si Duathlon.

Loto 649. Cine este femeia care a castigat cel mai mare premiu la Loto 649 in 2019, cu cateva zile inainte de Craciun. Mesaj pentru toti romanii!

Loto 649. Castigatoarea marelui premiu de categoria I la extragerea Loto 649 din 22 decembrie 2019, in valoare de peste 4,8 milioane de euro, si-a ridicat astazi premiul, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane.

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram

Febra internetului si, implicit, a retelelor de socializare, a cuprins intreaga planeta, inca de la aparitia acestora. De la mic la mare, fie un necunoscut sau o celebritate, trebuie sa existe si in mediul virtual. in mediul retelelor de socializare. Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram .

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Cine este si cum arata sotia lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezenta extrem de discreta

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezenta cunoscuta in Romania. Cu toate astea, sotia sa a continuat sa ramana o prezenta discreta, respectand astfel intimitatea familiei sale. Cum arata aceasta si cine este? Cine este sotia lui Daniel Buzdugan? Daniel si Monica au o casnicie fericita deja de ani buni, iar rodul iubirii .

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, .

VIDEO Deputatul PSD Ilie Razvan Rotaru, acuzat ca a amenintat si injurat un politist

Un deputat PSD ar fi amenintat si injurat un politist, dupa ce isi parcase masina neregulamentar, la Suceava. Incidentul a fost facut public de catre presedintele executiv al Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR Decus, Bogdan Banica, care a postat pe Facebook si o filmare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )