Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Playtech Playtech,
Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si . continuă pe Playtech

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

Cine sunt noii concurenti de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea de la Kanal D. Lista completa

Puterea Dragostei, emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D, a ajuns a al doilea sezon. Sase tinere atragatoare si sase barbati chipesi au acceptat provocarea si s-au inscris in concurs, in speranta ca aici isi vor gasi marea dragoste. in randurile de mai jos veti gasi cateva informatii despre fiecare dintre ei. Noii concurenti .

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Marian Vanghelie, surprins de paparazzi la o cina de taina cu un greu din PSD - VIDEO

Exclus din PSD cu mare scandal, Marian Vanghelie pare inca legat de fostii colegi, iar recent a participat la o cina de taina alaturi de un lider marcant al partidului. Fostul edil al Sectorului 5 a fost.

Cluj: Senatorul Vasile Ilea a demisionat din PSD

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, ieri, din PSD, iar presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a solicitat acestuia sa demisioneze si din Parlament.

Subiectele zilei: Dihonie in PSD. Dancila e la cutite cu ministrul Justitiei. Iordache e din nou influent in Guvern; Cine sunt prezumtivii violatori din Mulheim?; Cronica SF a unei bubuituri care a cutremurat Iasul

Un sistem bolnav a dus la moartea in bataie a unui copil de 9 ani in Cluj de propria mama. Detaliile incredibile din monitorizarea copiilor dupa ce au ajuns in grija mamei. Locul cu cel mai aglomerat trafic din Bucuresti, transformat in santier pentru amplasarea unui monument inalt de patru etaje. La noapte incepe ridicarea santierului.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 IULIE. Leii sunt tensionati din cauza partenerului, Scorpionii trebuie sa discute sincer cu jumatatile lor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi?.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )