Libnet.ro
UNICEF

13:15

Claudiu Manda ataca din nou! PNL, in logica de campanie, preocupati de anticipate

Playtech Playtech,
Claudiu Manda ataca din nou! PNL, in logica de campanie, preocupati de anticipate

In plina criza pandemica si economica unii politicieni, in loc sa ajute la rezolvarea problemelor, pun sare pe rana si incearca sa deturneze atentia opiniei publice de la lucrurile importante. Claudiu Manda ataca din nou Claudiu Manda, nimeni altul, decat sotul Liei Olguta Vasilescu si, mai nou, exponent principal in noua oranduire din PSD, si-a . continuă pe Playtech

Trupa ASIA, din nou pe scena! Sorana, dezvaluiri in premiera despre marele eveniment

Bucurie enorma pentru fanii trupei ASIA! Unele dintre primele trupe feminine din Romania se vor reuni pentru un eveniment. Ce dezvaluiri a facut Sorana despre ziua cea mare in care cei care le iubesc le vor vedea din nou in formula de patru? Trupa ASIA se reuneste! Sorana, dezvaluiri in premiera Generatia de acum a .

Wall Street: Tranzactiile suspendate din nou, dupa ce indicele SP 500 a cazut cu 7%

Tranzactiile au fost din nou suspendate pe Bursa din New York dupa ce indicele SP 500 a cazut cu 7%, in ciuda eforturilor masive ale autoritatilor de a restabili increderea, scrie AFP.

Unul din parlamentarii PNL confirmati cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Deputatul liberal Lucian Heius si administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, s-au vindecat de infectia cu coronavirus, cel de-al doilea test facut vineri in Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara fiind negativ.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus si internat la Spitalul din Galati a avut, joi, o a doua tentativa de a fugi din unitatea spitaliceasca. Amintim ca acesta a fost internat marti seara, dupa ce i s-a.

Miracolul aerului de munte din Bucuresti a durat doar o zi in noaptea de marti spre miercuri s-au inregistrat din nou depasiri mari pentru poluarea cu PM 10 si PM2,5

Miracolul aerului de munte din Bucuresti a durat doar o zi. Marti noapte, senzorii din retelele de masurare a calitatii aerului au inregistrat din nou depasiri foarte mari, multe peste limetele maxim admise, pentru poluarea cu PM10 si PM 2,5, desi traficul a scazut considerabil in ultimele zile. Sursa poluarii ramane in continuare un mister.

Solicitarile de atragere a raspunderii lui Fercala si Szabo, din nou pe masa conducerii SIF3

Dividend de 0,0355 leititlu, printre cererile de completare a AGA din data de 28 aprilie * Adunarea are pe ordinea de zi atragerea raspunderii lui Constantin Fratila Un grup de actionari ai SIF Transilvania SIF3), din care fac parte si doi membri ai Consiliului de Supraveghere al societatii, a solicitat completarea ordinei de zi a adunarii din data de 28 aprilie cu o serie de puncte, printre care atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo, precum si o noua propunere de dividend, se arata intr-un raport al SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )