Libnet.ro
UNICEF

21:45

Codrin Stefanescu se razbuna pe noua conducere PSD. Ce dezvaluiri face despre planurile Vioricai Dancila

Playtech Playtech,
Codrin Stefanescu se razbuna pe noua conducere PSD. Ce dezvaluiri face despre planurile Vioricai Dancila

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD si apropiat al lui Liviu Dragnea se razbuna pe noua conducere PSD. Ce dezvaluiri face politicianul despre planurile Vioricai Dancila? Codrin Stefanescu se razbuna pe noua conducere PSD Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, s-a razbunat pe propriul partid. intr-o declaratie pe Facebook, politicianul a spus ca . continuă pe Playtech

Codrin Stefanescu: PSD si noua sa conducere pun in practic257; cele mai bizare idei ale opozitiei

Codrin Stefanescu a facut o declaratie pe Facebook in care a spus ca partidul din care face parte pune in practica cele mai bizare idei ale opozitiei. Pan257; si Funeriu a ajuns sa-si bat257; joc de.

Reactia dura a lui Codrin Stefanescu, dupa demisiile lui Melescanu si Carmen Dan: Iohanni a cerut doua capete. Si Alianta PSD-Alde i le-a dat pe tava

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a venit cu o reactie dura dupa ce ministrii de Externe si Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, au plecat din Guvernul Dancila. Klaus a cerut dou257; cap.

Reactia dura a lui Codrin Stefanescu, dupa demisiile lui Melescanu si Carmen Dan: Iohannis a cerut doua capete. Si Alianta PSD-ALDE i le-a dat pe tava

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a venit cu o reactie dura dupa ce ministrii de Externe si Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, au plecat din Guvernul Dancila. Klaus a cerut dou257; cap.

Codrin Stefanescu, replica acida la adresa lui Adrian Tutuianu: Nu am ce sa-i transmit unui om care nu exista. Sa-si vada de micimea lui

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu si fostul secretar general PSD Codrin Stefanescu au pornit un scandal pe retelele sociale. Adrian Tutuianu l-a acuzat ca din cauza sa, a Rovanei Plumb si a lui.

Razboi intre Codrin Stefanescu si Adrian Tutuianu: Tradator jalnic. Se gudura pe langa dictator sa ajunga ministru la Aparare

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu si fostul secretar general PSD Codrin Stefanescu au pornit un scandal de la distanta. Primul il acuza pe celalalt ca din cauza sa si a lui Liviu Dragnea social-democratia romaneasca isi pune problema de a duce in primul rand un candidat in turul doi la prezidentiale, in timp ce Stefanescu spune in replica despre Tutuianu ca este un traseist care se visa stapan de continent.

Codrin Stefanescu: Klaus e fericit: mama catuselor nu-l incurca la prezidentiale

Codrin Stefanescu a comentat pe Facebook anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind promisiunea facuta de liderul francez Emmanuel Macron, de a o sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Razboi intre Codrin Stefanescu si Adrian Tutuianu: Tradator jalnic! Se visa presedinte de tara!

E razboi al declaratiilor in toata regula intre pesedistul Codrin Stefanescu si fostul sau coleg de partid Adrian Tutuianu, fugit intre timp la Pro Romania. S-a apucat unu Tutuianu de la Pro.

RAZBOI total in PSD! Taberele se acuza intre ele de BLAT cu opozitia: Visurile de cosmar ale liberalilor devin realitate imediat257;!

Scandal in interiorul PSD. Taberele care s-au format dupa arestarea lui Liviu Dragnea se bat pentru putere. Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii fostului lider, acuza noua conducere ca duce PSD de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )