Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cuvantul care este interzis sa-l spui in public, din acest moment. Iohannis a semnat legea

Playtech Playtech,
Cuvantul care este interzis sa-l spui in public, din acest moment. Iohannis a semnat legea

In urma cu doi ani, pe masa Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul respectiv, controversat, era demarat de 27 de deputati PSD. Proiectul de lege avea ca obiect rasismul. in acelasi timp facea referire la nedreptatii crase precum negarea sistematica a egalitati in drepturi, facute cetatenilor de etnie rroma. Proiectul a fost . continuă pe Playtech

Ce trebuie sa faci in ajunul Bobotezei. Este interzis, insa, un lucru important

Inceputul de an, aduce doua mari sarbatori in Calendarul Crestin Ortodox. Prima este pe 6 ianuarie, Boboteaza, si cea de a doua, pe 7 ianuarie, Sfantul Ion. Acestea doua sunt primele mari sarbatori crestine ale fiecarui inceput de an. in Ajunul Bobotezei, la sate, se mai respecta anumite traditii, datini si obiceiuri stravechi. Boboteaza, una .

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

Casa ieftina care se ridica in 6 zile. Care este secretul ei, de fapt, si cat de avantajoasa este

Exista o casa ieftina care se ridica in doar 6 zile. Care este secretul ei, de fapt, si cat de avantajoasa este aceasta socuinta, cititi in articolul de mai jos. Cum sa beneficiezi de facturi mai mici cu 70%. Ce ar trebui sa faci Casa ieftina care se ridica in 6 zile se numeste Themodul.

Termenii tata, mama, fiu si fiica vor fi eliminati de America. Care este motivul socant

Situatie incredibila. Termenii tata, mama, fiu si fiica vor fi eliminati de America, a anuntat presedintele Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi. Motivul este unul de-a dreptul socant. America elimina termenii mama si tata Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, a anuntat un pachet de norme etice dar si de reforme legislative .

Care este utilitatea unui elevator autor pentru o afacere cu masini?

Elevatoarele auto sunt niste utilaje grele care se folosesc in fabricile de masini, dar de asemenea .

Care este rata de infectare in localitatile din jurul Capitalei. Cel mai mare indice, 7,19, la Tunari

In Ilfov, unul dintre cele doua judete aflate in zona rosie, alaturi de Bucuresti, doar 14 din cele 40 de localitati au o rata de infectare mai mica de 3 la mia de locuitori. Cel mai mare indice - 7,19 - este la Tunari.

Diego Maradona, omagiat de Papa Francisc: Pe teren a fost un poet Care este dorinta Suveranului Pontif pentru umanitate

Papa Francisc s-a referit la problema dopajului in sport, in cursul unui interviu difuzat sambata de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, in care i-a adus si un omagiu celebrului sau compatriot Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, care a incetat din viata pe 25 noiembrie, la varsta de 60 de ani, in urma unui stop cardiac.

Doua persoane au castigat la loto, de Revelion. Care este valoarea premiului si ce numere au fost extrase

Doua persoaneau castigat premiul la categoria I la extragerea 540 de Revelion. Biletele norocoase s-au jucat la Calarasi si in Brasov,iar valoarea premiului este de 126. 659 de.

40 de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza Covid-19, decorate postum in Franta

Patruzeci de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza coronavirusului au fost decorate postum in Franta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )